Stranger Things, Riverdale, 13 Reasons Why, Teen Wolf, Friday Nights Lights, The 100, The Secret Circle, Vampire Diares, Gossip Girl, Pretty Little Liars.
Riverdale e cel mai popular si probabil ca l-ai si vazut deja. Ar mai fi 13 Reasons Why (are cateva scene mai nasoale, dar poti da skip). Teen Wolf care e preferatul meu pentru ca are tot ce trebuie (comedie, dragoste, putina drama si actiune). Pretty Little Liars daca vrei unul mai lung (are 7 sezoane). Degrassi are 4 sezoane si episoade scurte, il vezi in cateva zile si merita. De Shadowhunters m-am apucat recent si nu prea m-a captivat, pare facut de niste copii de 14-15 ani. Si ultimul, dar nu cel din urma e Scream care nu e prea realist, dar il poti vedea daca iti plac serialele de mister. Vizionare placuta!
Riverdale
Twin peaks
Pretty little liars
Scream
Scream queens
13 reasons why
Teen wolf
Glee
Gossip girl
The vampire diaries
Skins
The fosters
The originals
In afara de acele sex scenes, este genială povestea, are nota de la IMDb 9.50 cea mai mare notă date de ei vreodată
Omule tu esti pe langa subiect, el a cerut un serial cu adolescenti, gen seriale pe care oamenii de mai sus le-au dat, Riverdale, 13 reasons why etc.Game of thrones nu e un serial cu adolescenti.Nu am zis nimic de faptul ca serialul nu e bun, dupa mine e cel mai bun pe care l-am vazut, insa nu e ceea ce a cerut omul de mai sus.
ChrisCannot întreabă:
Ramona569 întreabă: