| AlinMarinOP a întrebat:

Intrebare pentru fanii X-Men. Am terminat de vazut toate filmele, dar nu vad nici o logica, nici o legatura intre ele. Poate cineva sa-mi spuna povestea incepand de la primul film, la ultimul? Poate am omis eu chestiile care fac legatura?

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Oare ştiai că imaginaţia se bazează pe gândire, memorie, creativitate(ceea ce implică şi logica)? Cu siguranţă nu, căci alfel nu mai spuneai asta că ce e imaginar nu are logică.

@Alin, asta e ordinea în care au apărut filmele:

1.1 X-Men (2000)
1.2 X2 (2003)
1.3 X-Men: The Last Stand (2006)
1.4 X-Men Origins: Wolverine (2009)
1.5 X-Men: First Class (2011)
1.6 The Wolverine (2013)
1.7 X-Men: Days of Future Past (2014)
1.8 Deadpool (2016)
1.9 X-Men: Apocalypse (2016)
1.10 Logan (2017)
1.11 Deadpool 2 (2018)

Dacă le vezi în ordinea asta, vei înţelege.
Uite aici mai multe:
https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men_(film_series)

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai ce logica sa intelegi, pentru ca sunt filme Ftiintifico-fantastice, deci ireale, imaginare!
Este clar ca nu ai inteles nimic, pentru ca nu te-ai focusat pe ele si daca nu ti-au placut, nu ai priceput mare lucru.
Sunt de fapt niste povestioare simple, iar filmele sunt bine realizate, dar evident nu pentru toate mintile.
Poate iti plac filmele de alt gen: drama, crima, batai, lupte, dragoste, romantice sau comice.
Pe viitor, selecteaza orice altceva decat SF, ca nu le vei gusta sau intelege, asa cum o face un iubitor de SF.

| Aby123 a răspuns:

X-Men
: X-Men United
X-Men: The Last Stand
X--Men Origins: Wolverine
X-Men: First Class
The Wolverine
X-Men: Days of Future Past
Deadpool
X-Men: Apocalypse
Logan

Asta-i ordinea.

2 Seria de filme X-Men Originile

2.1 X-Men Origins: Wolverine
2.2 X-Men Origins: Wolverine 2
2.3 X-Men Origins: Magneto
2.4 X-Men Origins: First Class
2.5 X-Men Origins: Deadpool

| ziftode a răspuns:

Cunosti sensul cuvantului "reboot"... in filme?
X-Men: Days of Future Past a fost un reboot, pana atunci a fost o serie cu "batranii" si care se intampla in "prezent", dupa respectivul film a inceput o noua serie cu "tinerii" (cu Jennifer Lawrence... yeiiiii big grin ) si cu actiunea care se petrece in trecut

in plus Wolverine, Deadpool si mai ales Logan (care se petrece intr-o realitate alternativa, complet diferita de intreaga serie), sunt niste povesti separate care au o legatura foarte limitata cu X-Men si se refera la un singur personaj din franciza.

| AlinMarinOP explică (pentru Violleta2022):

N-am auzit in viata mea de filme "ftiintifico-fantastice". Foloseste-ti creierul si evita-mi intrebarile, te rog. Toate filmele Venite dintr-o serie, trebuie sa aiba legatura intre ele. Daca nu-mi placeau, nu ma uitam, nu? Puteai raspunde prin ceva folositor, gen ce ai inteles tu din filmele respective, ca vad ca de comentat, comentam toti aiurea in tramvai doar de dragul de a comenta la intrebari aiurea.

| AlinMarinOP explică (pentru J0B0MAT):

Mersi, am vazut toate filmele. O sa incerc sa le mai vad o data in ordinea asta, poate se leaga ceva.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AlinMarinOP):

De fapt, este o sectiune imensa si f.cunoscuta in toata lumea, de cel peste 50 de ani, denumita: "stiintifico fantastica" sau foloseste abrevierea "SF", atat pentru carti cat si pentru filme.
Si nu ai auzit pentru ca nu ai citit probabil mai deloc, desii, sunt convinsa ca ai vazut macar 10 filme SF in viata ta!
Uite aici:
https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98tiin%C8%9Bifico-fantastic
https://www.cinemagia.ro/filme-sf/

iata aici o lista cu catvea filme SF (stiintifico-fantastice) celebre: Spider-Man,
StarWars,
Man in Black,
Inception (2010)
Interstellar (2014)
Transformers (2007)
X-Men (2011)
Iron Man (2008)
Limitless (2011)
Edge of Tomorrow (2014)
The Butterfly Effect (2004)
District 9 (2009)
Ex-Machina (2014)
Chronicle (2012)
World War Z (2013)
Arrival (2016)
Lucy (2014)
Mad Max (2015)
War of the Worlds (2005)
Guardians of the Galaxy (2014)
Snowpiercer (2013)
Rise of the Planet of the Apes (2011)

Foloseste-ti bunul simt, cand raspunzi, daca-l ai!

| J0B0MAT a răspuns (pentru AlinMarinOP):

Eu aşa cred.
Tnx, too.