| Ha0s a întrebat:

Salut, pentru pasionații de filme / seriale și în special filme cu tematica "zombi/ apocalipsa", am văzut un film de tip apocalipsa zombi acum ~ 15 ani +/-, era pe un cd la un prieten acasă. As vrea să îl revăd, in schimb tot ce îmi aduc aminte este o scenă în care un om, cred că în vârstă, stătea pe acoperișul unui bloc, bând o bere și avea și o pancartă in timp ce jos, desigur, hoardele de zombii umblau nestingheriți.
Dacă mă poate ajuta cineva cu niste titluri, menționez că era film nu serial.
Mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| NecroVortex a răspuns:

Nu are nici o legatura acest serial, el cauta film nu serial

9 răspunsuri:
| NecroVortex a răspuns:

Dawn of the Dead (2004)
Land of the Dead (2005)
Zombieland (2009)
28 Days Later (2002)
28 Weeks Later (2007)
The Dead (2010)

| Ha0s explică (pentru NecroVortex):

Nimic din astea, pararea mea: ceva film făcut de americani, probabil între anii 1995-2009 maxim. Eu as zice că la începutul anilor 2000 maxim din ce îmi aduc aminte de calitatea imaginii, efectelor.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru Ha0s):

The walking dead?

| NecroVortex a răspuns:

Dawn of the Dead (2004) Are o scena faimoasa cu un barbat pe un acoperis, cu pancarte, in timp ce zombii misuna pe strazi. Asta e filmul care il cauti 100%, altul care sa se apropie cat de cat din ce spui tu ar mai fi Land of the Dead (2005) dar nu sunt ferm convins

| Țoglă a răspuns:

The Road

| Ha0s explică (pentru NecroVortex):

Destul de asemănător, dar aici sunt prinși pe suprafața unui mall, iar din ce'mi aduc eu aminte din filmul pe care îl caut, un singur personaj și cred că era bătrân, gras, stătea pe acoperișul blocului, cred că avea chiar un scaun sau fotoliu, o pancartă, consuma ceva, iar la el se uita/u un alt personal din alt bloc sau un grup de supraviețuitori.
Căutând, am dat și eu peste un canal de yt care are conținut doar despre așa ceva cu filme in apropierea anilor ăia, le voi lua pe toate la rand sa vedem ce găsesc laughing). Dacă mai ai și alte sugestii, as fi incantat.

| Ha0s explică (pentru Țoglă):

Nicio asemănare sad

| Ha0s explică:

@zombieslang_webzine 2.16k abonați

| Ha0s explică:

Îți voi oferi fundiță pentru că ți ai răpit din timp să mă ajuți. Da, poate cu puțin noroc, îl găsesc pe canalul asta. laughing Oricum are câteva filme chiar bune pe care spre surprinderea mea nu le am văzut.