anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

►Salut!
Sper să se posteze tot ce am scris :-s
Ajutați-mă, vă rog, să găsesc două filme horror, le-am văzut acum mult timp și nu știu cum se numesc, le-am căutat și nu le-am găsit, mai jos este descrierea aproximativă a ambelor filme, dacă recunoaște cineva măcar unul din ele, ar fi super ^^.
Filmul I
Este vorba despre două creaturi, extratereștri poate, am impresia că aveau legătură cu păianjeni*Dumnezo' cu mila Lui -.- * nu știu sigur cum să le descriu dar acestea apăreau sub forma a două tipe blonde(probabil surori), foarte frumoase care atrăgea atenția tuturor. Ele învățau la un liceu/facultate, erau populare și toți băieții/bărbații voiau să facă sex cu ele iar, când asta se întâmpla, nu știu sigur ce le făceau dar rezultatul era acesta : http://i.imgur.com/JO5SsiB.jpg (Scary Movie 3- 2003 ) sau http://i.imgur.com/OdTtOfV.jpg (The Ring - 2002),doar că nu erau fete/femei, doar băieți/bărbați.
*Am impresia că toți studenții locuiau în campusul facultății, nu sunt sigură.
Altă fază din film
Un băiat (probabil rolul principal ) a ajuns în camera lor, se uita să vadă dacă găsește ceva suspect, probabil bănuia și i se părea că ceva este în neregulă cu ele. După câteva minute, acestea apar și el se ascunde în dulap cu uși ca asta http://i.imgur.com/UgAnH84.jpg. Discută ceva apoi la un moment dat ies ceva din ele, gen niște tentacule, băiatul se sperie și își pune mâna la gură, una dintre ele se uită spre dulap * probabil își dăduse seama* dar nu a spus nimic.
*Cred că este din 1995-2005.
*Filmul îmi pare asemănător cu anumite secvențe din următoarele filme : The Faculty 1998/Jennifer's Body 2009/The Ring 2002
Filmul II
Are legătură cu Halloween-ul, un grup de tineri merg la ferma familiei unuia dintre ei. Unchiul/bunicul acestuia cioplea dovleci. Mulți dintre ei mureau spintecați. Cred că apărea și o sperietoare în film, nu sunt sigură, probabil este din alt film.
►În caz că nu știți numele filmelor :
¿Care sunt filmele voastre preferate? Faceți un top 10 filme.
Astea-s preferatele mele : As Above, So Below 2014 / Carrie 1976 / Bang, Bang You're Dead 2002/ Kidulthood 2006 / The Perks Of Being A Wallflower 2012 / The Orphan 2009 / Martyrs 2008 / The Godfather 1972 / The Purge: Anarchy 2014 / The Machinist 2004.

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Primul cred ca este Decoys 2: Alien Seduction si al doilea s-ar putea sa fie The Pumpkin Man, dar nu sunt foarte sigura.

Nu am filme preferate..bine, am dar imi este lene sa ma gandesc acum. laughing Data viitoare.

| anonim_4396 explică (pentru OoBunnyoO):

Mulțumesc foarte mult, dacă ai știi de când le caut (^.^) Da, Decoys 2004 se numește, cât despre celălalt, nu îi The Pumpkin Man dar cu ajutorul tău l-am găsit, se numește The Pumpkin Karver 2006. Când dorești şi ai timp, îmi lași filmele tale preferate. smug

9 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Salut! Imi suna cunoscuta povestea din primul film, dar habar nu am de el, al doilea 95% este The Pumpkin Man.
Nu am un film anume preferat, am serii preferate, precum :
SF: Star Wars
Comedie: American Pie
Actiune: Fast&Furios
Horror : Sinister 1/2, The Conjuring(pe 2 nu l-am vazut), Insidious si filmele facute de regizorul lor!
Cel mai mult mi-a placut The Conjuring ca poveste, dintre cele horror, iar din celelalte mi-a placut toata seria!

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

¿Dintre ambele filme Sinister care ți-o plăcut mai mult?

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Ambele au fost caterincoase si putin psihologice, primul mi-a placut mai mult, mai ales finalul!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Stiu ca nu e raspuns la intrebare si ca ma bag asa fara rost big grin. Dar, pe mine ma sperie filmele astea laughing

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Sau poți răspunde la ultima întrebare pe care am pus-o în caz că nu știi răspunsul whistling

| FABULOSUL6000 a răspuns:

In pozele de pe imgGur este prietena lui Ray? laughing

| anonim_4396 explică (pentru FABULOSUL6000):

Depășesc standardele de înălțime din punctul lui de vedere.

| alexandrualind a răspuns:

Primul film estebig grinecoys 2: Alien Seduction

al doilea film:The Pumpkin Man.

Toate cele bune!