Primul cred ca este Decoys 2: Alien Seduction si al doilea s-ar putea sa fie The Pumpkin Man, dar nu sunt foarte sigura.
Nu am filme preferate..bine, am dar imi este lene sa ma gandesc acum. Data viitoare.
Mulțumesc foarte mult, dacă ai știi de când le caut (^.^) Da, Decoys 2004 se numește, cât despre celălalt, nu îi The Pumpkin Man dar cu ajutorul tău l-am găsit, se numește The Pumpkin Karver 2006. Când dorești şi ai timp, îmi lași filmele tale preferate.
Salut! Imi suna cunoscuta povestea din primul film, dar habar nu am de el, al doilea 95% este The Pumpkin Man.
Nu am un film anume preferat, am serii preferate, precum :
SF: Star Wars
Comedie: American Pie
Actiune: Fast&Furios
Horror : Sinister 1/2, The Conjuring(pe 2 nu l-am vazut), Insidious si filmele facute de regizorul lor!
Cel mai mult mi-a placut The Conjuring ca poveste, dintre cele horror, iar din celelalte mi-a placut toata seria!
Stiu ca nu e raspuns la intrebare si ca ma bag asa fara rost . Dar, pe mine ma sperie filmele astea
Sau poți răspunde la ultima întrebare pe care am pus-o în caz că nu știi răspunsul
Ambele au fost caterincoase si putin psihologice, primul mi-a placut mai mult, mai ales finalul!
Primul film esteecoys 2: Alien Seduction
al doilea film:The Pumpkin Man.
Toate cele bune!
Depășesc standardele de înălțime din punctul lui de vedere.
RoxyBaby98 întreabă: