Dar poți vedea anime o mulțime și frumoase pe Animekage.ro ge.ro Îți recomand:
-Naruto(Manga)
-Naruto Shippuden
-Another
-Shiki
-Aku no Hana
Și ultimul, dar nu în cele din urmă:
-Kuroshitsuki
Sper să îți fie de folos sfatul meu și dacă da, răsplătește-mi și mie cu o fundă! Mulțumesc! : ))
Da fix аku no Hana sa vadă ca își pune mâinile în cap
Si eu ma uitam la Naruto acum 2 ani sau 3, era seara, dar habar nu am pe ce canal. Oricum nu am mai vazut. Gasesti anime pe Netflix sau pe internet. Scri pe google anime si iti alegi ce vrei sa vizionezi.
A,nimic,te distrezi când îl vezi pe ala cum se plimba 5 minute, alte 5 cum se uita naiba știe unde... mișto anime, n-am ce zice
Dar uitasem sa menționez momentele când, recita... vocea aia de te face să-ți iei lumea în cap... de fericire.
Ce e aia TV?!?
de Netflix ai auzit?!?
sincer, eu la tv ma uit NUMAI la stiri si pe Fashion Channel (unde EVIDENT ca ma intreseaza moda... daaaaaaaa, numai moda ma intreseaza) restul stream la greu, le vad in ordine, cand vreau eu, pot sa pun pauza, etc.
Salut mersi pentru raspuns, se pare ca nu mai este nimic la tv care sa difuzeze anime.
Stiu si eu de cateva site-uri bune, ca 4anime, funimation, crunchyroll, 9anime, kissanime, etc.
Era o senzatie misto cand aveam vreo 9 ani si ma uitam la canalul tv Animax, as fi vrut sa retraiesc acea senzatie... din pacate nu mai exista in estul Europei.
Sunt un fan anime si urmaresc multe vechi si noi.
Am o intrebare pentru toți ceilalți fani ai animatiei japoneze, no offense pentru fanii Naruto dar nu e un anime / manga prea overrated? Cred ca m-ar plictisi +150 episoade.
Acum cateva zile am terminat manga de la Nana ( I am crying rn ). Urmeaza sa ma uit la anime-ul Mushishi si dupa la FMA.
Va multumesc tutor pentru raspunsuri
( daca mai vedeti comentariul asta ) si va urez o vacanță linistita si faina
SolerY întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: