Pe siteul asta nu sunt incarcate episoadele cand apar, sunt in urma mult, iar statusul serialelor nu corespunde, sunt seriale anulate dar apar ca ar fi in derulare. Seamana mult platforma cu a celor de la filmeserialeonline.org dar nu i nici pe departe asa bun ca ala. Regret enorm ca l au inchis, sper sa si rezolve probemele si sa revina.
Salut, de ani de zile urmaream file si seriale pe FSO, era cel mai bun site si mai organizat de filme. Stie cineva ce se intampla cu siteul?
Bună Motivul pentru care sa închis site-ul respectiv este simplu. Acel site de filme era complet gratuit și plin de filme de pe anumite aplicații gen, Netflix, Disney, cw HBO, etc Aplicații pentru care tu plăteai lunar un anumit abonament ca să le vezi acele filme și seriale. În ultimi ani aceste aplicații au avut pierderi mari de utilizatori care nu mai plăteau abonament deoarece acea platformă și multe altele le transmiteau online gratis filmele. Din acest motiv producători Netflix, Disney, cw HBO, etc au cerut închiderea anumitor site-uri care le transmiteau filmele și serialele gratuit. Deci în concluzie este puțin probabil ca site-ul respectiv de filme și seriale să mai revină.
Eu sunt abonat la Netfkix, HBO, Skyshowtime, Disney si Prime. Platesc lunar la aceste aplicatii. Totusi exista pe FSONLINE unele filme si seriale pe care nu le gasesti nicaieri. Urmaream un serial israelian care nu l-am gasit nicaieri. Daca l-au inchis regret enorm.
Salutare.
Acesta este un mirror secundar al siteului Filme Seriale Online care inca merge
https://www3. fsonline.app/home2/
Nu stiu ce sa spun! Admin ul site ului anunta cu 3 zile inainte de inchidere ca o sa apara subtitrarea unui serial urcat pe 1 noiembrie.Si pe site ul n-a mai functionat...Probabil site ul a intampinat niste probleme tehnice. Daca ar fi fost inchis de autoritati am fi citit in presa.
Ceva ce seamana cu fs.org,e filmeseriale.be,insa eu nu reusesc sa folosesc, cere ceva extensie, nu ma pricep. Daca reusiti, sa vedeti film ceva acolo, invatati ma si pe mine.Folosesc ca browser Brave si TvBrowser pentru android sticktv xiaomi
Bună, problema este tocmai la cei care plătesc abonamente, au tv smarturi cu înregistrare automată pe hdd extern, după care fac upload pe diferite site-uri (torente) pe care alții le iau și le urcă pe aceste site-uri de streaming, deci tragem concluzia.
IMDb fix asta face?
Unde mai exact?
cine si de ce ți-a dat eticheta de campion al zilei?
Daca nu reusesti sa citesti 2 linii de pe site nu prea e problema mea.
Prison Break
TV Series 2005–2017 TV-14 44m
Yellowstone
TV Series 2018– TV-MA 1h
Ete, vezi acu?
Hai bre, că te prinzi tu.
Ți-am dat mura in gura mai sus.
Tu cu siguranță ești administrator de te-ai autocampionat singur că altfel nu se explică eticheta expusă!
Inca nu ai înțeles informația de acolo?
Pfff greu merge. Mai vezi mâine
Ionuţ_Adrian_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
mistergiovany49 întreabă: