Salut.
Pei o sa incep cu anme-urile, si anume:
- trilogia Dragon Ball
- Naruto; Naruto Shippuden
- Bleach
- One Piece
- Fairy Tail
- Yu Yu Hakusho
- YuGiOh
- Clannad; After Story
- Mobile Suit Gundam 00 ambele sez
- Gosick
- trilogia Bakuman
- Major 6 sez + 2 OVA
- Zegapain
- Phantom: Requiem for the Phantom
- Katekyo Hitman Reborn!
- IS: Infinite Stratos
- Voices of a Distant Star
- Nana
- 5 Centimeters per Second
- Full Metal Panic! (3 sez)
Cele care sunt Ongoing sunt la zi.
Iar acum manga-uri (nu am citit foarte multe):
- Ibitsu
- Moon Walker LTD
- Naruto
- Fairy Tail
- Bleach
- One Piece
- Legal Drug urmat de Drug & Drop
- Agonia (un oneshot romanesc, destul de interesant si il recomand celor care le plac ceva romance)
Ambele liste pot continua.
Tu?
Mie mi-au placut : Soul Eater
Inuyasha
Ao no exorcist ( misto animeul chiar daca in primele doua episoade e ciudat / inspaimantator dupa e mult mai normal si merita vazut)
Kaichou wa Maid-sama (comedie, romantic, liceu, l-am revizionat de 5 sau 6 ori )
Vampire Knight/Vampire Knight Guilty
Fairy Tail
Karin
Death Note
Ouran High School Host Cub ( comedie, liceu
Ti-am mai scris inainte de mesajul asta o lista cu animeurile vazute dar acum vad ca nu a aparut toata, scrie doar cateva animeuri pana la Ouran... Ce ciudat. Eu am scris cam in jur de 30 de anime-uri care le-am vazut, oare de ce nu a aparut in intregime? Tu vezi tot ce am scris in mesajul anterior sau si la tine apare lista numai pana la Ouran? Ca daca-i asa trebuie sa stau sa le scriu din nou.
Ok. Da, http://myanimelist.net/profile/ryuu_ro :P :D
Poti sa faci mai multe:
- tii o evidenta cu anime-urile pe care le urmaresti/ le-ai urmarit/ o sa le urmaresti
- tii o evidenta cu manga-urile care le citesti / le-ai citit / o sa le citesti
- tii evidenta la ce episod/capitol ai ramas. daca ai mai multe anime-uri/ manga-uri in desfasurare.
- poti sa scrii review-uri; sa faci rcomandari; sa socializezi etc.
Mi-am facut cont pe mal. Aici e lista cu animeuri dar nu-s toate ca am facut lista in graba : http://myanimelist.net/animelist/Minami-chan99
-Code Geass
-Skip Beat
-Nodame Cantabile
-Ouran Koukou Host Club
-One Piece
-Phantom Requiem for the Phantom
-Great Teacher Onizuka
-Spice and Wolf
-Zero no Tsukaima
-Suzumiya Haruhi no Shoushitsu
Primele anime-uri care m-au impresionat într-un mod foarte plăcut, și care îmi amețesc creierul cu detalii din acțiunea întâmplată în ele, sunt următoarele anime-uri:
1. Naruto/ Naruto Shippuden - făcând parte din categorie absolut fascinantă, acest anime mi-a acaparat complet viața. Este un anime grozav, orice ai spune.
2. Highschool of the dead - un anime complet imposibil de uitat. Mi-a plăcut la nebunie. Esența lui, o poți descoperi din primul episod, şi anume: zombie. Super tare anime-ul!
3. Death Note - hm, tot ce pot să spun este că iubesc acest anime şi că-l ador pe L.
4. Junjou Romantica/ Junjou Romantica 2 - bine, ştiu, ştiu. Este un anime cam yaoi, dar mă fascinează complet. Are o esenţă, un "parfum" special.
5. Nana - adevărul este că "Nana" este printre primele anime-uri văzute de mine în această viaţă. Este deosebit, şi asta mi-a plăcut la el.
6. Shiki - vampiri şi sânge. Combinație grozavă!
7. Hell Girl - un anime destul de bun, pot spune.
8. Kaichou wa Maid-sama - ah, iubesc anime-ul ăsta. Dar mai ales pe Usui!
Darker than Black
Code Geass
Hellsing
Fullmetal Alchemist
Death Note
Kuroshitsuji
Blue Exorcist
Kaze-no-stigma
Psychic Detective Yakumo
Drrr!
Tsuritama
Kaleido star
hell girl
black butler
inuyasha
shaman king
fullmetal alchemist brotherhood(+15)
Pai sunt multe...
Naruto
Naruto shippuden
Bleach
Dragon ball z
Baka to Test to Shoukanjuu
Bleach
Blood-C
C: Control: The Money And Soul Of Possibility
Claymore
Code Geass
Code Geass R2
Deadman Wonderland
DN Angel
Dragonaut: The Resonance
Dragonball Kai
Freezing
Full Metal Panic
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Second Raid
Gintama
Hakaima Sadamitsu
Hakuouki
Hellsing
Infinite Stratos
Inukami!
Kampfer
Kannazuki no Miko
Kyoshiro To Towa No Sora
Naruto
Naruto Shippuden
Shakugan no Shana
Shakugan no Shana II
Shakugan no Shana S
Soul Eater
Zero Zero Nine One
C3 - CubexCursedxCurious
Maji de Watashi ni Koi Shinasai!
Kaiji
Tales of Symphonia
Kyoukai Senjou no Horizon
Munto TV
Tales of Symphonia Tethe-alla
Shikabane Hime: Aka
Black Rock Shooter
Kara No Kyoukai
Toriko
Zetman
Bakemonogatari
Accel World
Jormungand
Grenadier
Sword Art Online
Fairy Tail
Sora no otosimono
Nana
Si multe altele...
1.Naruto/Naruto Shippuden
2. Full Metal Alchemist Brotherhood/Clasicul
3.Hell Girl toate seriile
Mai multe nu am.
Yu-yu-hakusho, yugioh, dragon ball, dragon ball z, dragon ball gt, dragon ball kai, xmen...
Naruto,naruto shippuden,fairy tail,one piece,bleach, fullmetal alchemist, Inuyasha, Sket dance, Dragon ball(la asta nu m-am uitat la toate episoadele).
Vampire Knight, Kilari, Naruto, Naruto Shippuden, Dragon ball, Bleach, Fairy Tail, Full metal alchemist, Nana, Air giar, Zegapain, Soul eater.
Fairy tail,bleach,inuyasha,skip beat,vampire knight,chugo chara,clannad,sailor moon,shaman king, kaleido star, bokura ga ita, kimi ni todoke, lovely complex...
As fi zis yaoi dar na daca tu nu vrei >u>
Pai...
Death Note
Kaichow wa Maid sama
Soul Eater
Naruto
Bleach
Shugo Chara
Tsuritama
Ao no Exorcist
Tokyo Mew Mew
Puella Magi Madoka Magica
Spirala
Tiger&Bunny
Si cam atat...
Manga nu am citit mi-e lene si n-am timp
Saluut; 3 -Pretear -Kaichow wa maid-sama -Clannad(2sez) -Inuyasha(2sez) -Zero no tsukaima -Shakugan no Shana(3 sez mi se pare) -Hakuouki(merita vazut:X) -Fruits basket(foarte frumos:X) -Inukami! -D.n. Angel (foarte frumos si asta:X) -Highschool of Dead (asta e putin mai de groaza dar e foarte frumos) -Munto Tv (e super super super:X) -Chrono Crusade (e asa frumos am si plans la sfarsit) -Kimikiss poure rouge -Fairy tail -Tonagura (e amuzant rau ) -Paradise kiss (foarte foarte tare dar sfarsitu cam naspa) -Vampire knight -Hana yori dango (e si anime dar e si serial coreean e foarte dragut:X ) -Kimi ni todoke(merita vazut :3) -Special A (mi se pare ca nu e tradus tot in romana dar cred ca o sa il termine) -Uta no prince-sama (foarte foarte frumos:X:X) -Hiiro no kakera (nici asta nu e tradus TOT dar se lucreaza la el si merita vazut) -Bakemonogatari -Skip beat! -Kyoshiro to towa no sora (frumoss:X) -Romeo et Juliet (foartee foarte frumos dar sfarsitu. ) -Shugo chara -Lovely complex (foarte amuzant ) -Bokura ga ita -Ouran highschool host club -Highschool DxD -Dance in the vampire bund -Sora no otoshimono -Kaze no stigma -Kamisama hajimemashita (super frumos:X:X ) -Spice and wolf -Sword Art Online (e supeer) -Tonari no kaibutsu-kun -Dakara boku-wa, H ga decinai -CubexCursedxCurious -Guilty Crown -Sukitte li nayo (foarte foarte frumos:X) Sper ca te'am ajutat toate sunt subtitrate in romana si daca nu, se lucreaza la ele
Am vazut cateva din ele : kaichou wa maid-sama, clannad (sezonul 1, 2 acum il urmaresc), Inuyasha ( aproape l-am terminat), Zero no tsukaima, Hakuouki ( acum urmaresc primul sezon), Vampire knight, Hiiro no kakera ( urmaresc primul sezon ), Lovely complex, Ouran high school host club, Spice and wolf ( acum urmaresc primul sezon ), Kamisama hajimemashita ( am citit si toata manga aparuta pana acum, inclusiv ultimele capitole in chineza pe un site), Tonari no kaibutsu-kun ( acum urmaresc)
Anime
Air Gear
Asu no Yoichi
Basquash
Blade of the Immortal
Bleach
Bokura ga Ita
Casshern Sins
Chrono Crusade
Claymore
Death Note
Devil May Cry
Digimon Adventure
Digimon Adventure 02
Digimon Xros Wars
Dragon Ball
Dragon Ball GT
Dragon Ball Kai
Dragon Ball Z
Dragon Ball Z Movie
Dragon Drive
Fairy Tail
Fate Stay Night
Golden Boy
Hajime No Ippo
High School of the Dead
Ichiban Ushiro no Daimaou
Iron Man
Kaleido Star
Katekyo Hitman Reborn
Kaze no Stigma
Kiss X Sis
Lovely Complex
Majin Tantei Nougami Neuro
Nabari No Ou
Naruto
Naruto Movie
Naruto Shippuden
One Piece
Sailor Moon
Samurai X
Sekirei
Shugo Chara
Soul Eater
Starship Troopers
Time Of Eve
Uraboku
Vampire Knight
Yu Yu Hakusho
Yu-Gi-Oh! 5D’s
Yu-Gi-Oh! ZeXaL
Manga: Hana to acum, Kuroshitsuji, dar e ongoing, Psyren, nabari no ou, dengeki daisy etc etc. şi anime well sunt unele cute gen shugo chara şi râzi mult. Ouran high school host club, Kuroshitsuji, Code geass, Guilty crown, Kaichou wa maid-sama, Asura cryin', Durarara, Hyouka şi altele~ pe mal poţi găsi foarte multe.
174 întreabă: