| Reiko a întrebat:

Care sunt primele 10 animeuri ce va vin in minte, care v-au placut in mod deosebit? ( pot sa fie si mai mult de 10, nu conteaza, dar sa nu fie horror, yaoi, shonenai, yuri, shojoai sau cu mult sange si cu interdictii de varsta sub 18 ani si sa fie cu adevarat vazute de voi si care chiar v-au placut) Si in afara de asta, ce mangauri bune ati citit ( daca ati citit)?

Răspuns Câştigător
| ryuu a răspuns:

Salut.
Pei o sa incep cu anme-urile, si anume:
- trilogia Dragon Ball
- Naruto; Naruto Shippuden
- Bleach
- One Piece
- Fairy Tail
- Yu Yu Hakusho
- YuGiOh
- Clannad; After Story
- Mobile Suit Gundam 00 ambele sez
- Gosick
- trilogia Bakuman
- Major 6 sez + 2 OVA
- Zegapain
- Phantom: Requiem for the Phantom
- Katekyo Hitman Reborn!
- IS: Infinite Stratos
- Voices of a Distant Star
- Nana
- 5 Centimeters per Second
- Full Metal Panic! (3 sez)

Cele care sunt Ongoing sunt la zi.

Iar acum manga-uri (nu am citit foarte multe):
- Ibitsu
- Moon Walker LTD
- Naruto
- Fairy Tail
- Bleach
- One Piece
- Legal Drug urmat de Drug & Drop
- Agonia (un oneshot romanesc, destul de interesant si il recomand celor care le plac ceva romance)

Ambele liste pot continua.winking

Tu?

25 răspunsuri:
| Ghost89 a răspuns:

Yu-yu-hakusho, yugioh, dragon ball, dragon ball z, dragon ball gt, dragon ball kai, xmen...

| SoundWaveR a răspuns:

Naruto,naruto shippuden,fairy tail,one piece,bleach, fullmetal alchemist, Inuyasha, Sket dance, Dragon ball(la asta nu m-am uitat la toate episoadele).

| Bezea a răspuns:

-Code Geass
-Skip Beat
-Nodame Cantabile
-Ouran Koukou Host Club
-One Piece
-Phantom Requiem for the Phantom
-Great Teacher Onizuka
-Spice and Wolf
-Zero no Tsukaima
-Suzumiya Haruhi no Shoushitsu

| Holocaust a răspuns:

Darker than Black
Code Geass
Hellsing
Fullmetal Alchemist
Death Note
Kuroshitsuji
Blue Exorcist
Kaze-no-stigma
Psychic Detective Yakumo
Drrr!
Tsuritama

| Aurelio_bosul_bosilor_1993 a răspuns:

Anime
Air Gear
Asu no Yoichi
Basquash
Blade of the Immortal
Bleach
Bokura ga Ita
Casshern Sins
Chrono Crusade
Claymore
Death Note
Devil May Cry
Digimon Adventure
Digimon Adventure 02
Digimon Xros Wars
Dragon Ball
Dragon Ball GT
Dragon Ball Kai
Dragon Ball Z
Dragon Ball Z Movie
Dragon Drive
Fairy Tail
Fate Stay Night
Golden Boy
Hajime No Ippo
High School of the Dead
Ichiban Ushiro no Daimaou
Iron Man
Kaleido Star
Katekyo Hitman Reborn
Kaze no Stigma
Kiss X Sis
Lovely Complex
Majin Tantei Nougami Neuro
Nabari No Ou
Naruto
Naruto Movie
Naruto Shippuden
One Piece
Sailor Moon
Samurai X
Sekirei
Shugo Chara
Soul Eater
Starship Troopers
Time Of Eve
Uraboku
Vampire Knight
Yu Yu Hakusho
Yu-Gi-Oh! 5D’s
Yu-Gi-Oh! ZeXaL

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

D gray man, dragon ballz

| pufoshel a răspuns:

Fairy tail,bleach,inuyasha,skip beat,vampire knight,chugo chara,clannad,sailor moon,shaman king, kaleido star, bokura ga ita, kimi ni todoke, lovely complex...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt multe...

Naruto

Naruto shippuden

Bleach

Dragon ball z

Baka to Test to Shoukanjuu

Bleach

Blood-C

C: Control: The Money And Soul Of Possibility

Claymore

Code Geass

Code Geass R2

Deadman Wonderland

DN Angel

Dragonaut: The Resonance

Dragonball Kai

Freezing

Full Metal Panic

Full Metal Panic? Fumoffu

Full Metal Panic! The Second Raid

Gintama

Hakaima Sadamitsu

Hakuouki

Hellsing

Infinite Stratos

Inukami!

Kampfer

Kannazuki no Miko

Kyoshiro To Towa No Sora

Naruto

Naruto Shippuden

Shakugan no Shana

Shakugan no Shana II

Shakugan no Shana S

Soul Eater

Zero Zero Nine One

C3 - CubexCursedxCurious

Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

Kaiji

Tales of Symphonia

Kyoukai Senjou no Horizon

Munto TV

Tales of Symphonia Tethe-alla

Shikabane Hime: Aka

Black Rock Shooter

Kara No Kyoukai

Toriko

Zetman

Bakemonogatari

Accel World

Jormungand

Grenadier

Sword Art Online

Fairy Tail

Sora no otosimono

Nana

Si multe altele...

| positivity a răspuns:

Primele anime-uri care m-au impresionat într-un mod foarte plăcut, și care îmi amețesc creierul cu detalii din acțiunea întâmplată în ele, sunt următoarele anime-uri:
1. Naruto/ Naruto Shippuden - făcând parte din categorie absolut fascinantă, acest anime mi-a acaparat complet viața. Este un anime grozav, orice ai spune.
2. Highschool of the dead - un anime complet imposibil de uitat. Mi-a plăcut la nebunie. Esența lui, o poți descoperi din primul episod, şi anume: zombie. Super tare anime-ul!
3. Death Note - hm, tot ce pot să spun este că iubesc acest anime şi că-l ador pe L.
4. Junjou Romantica/ Junjou Romantica 2 - bine, ştiu, ştiu. Este un anime cam yaoi, dar mă fascinează complet. Are o esenţă, un "parfum" special.batting eyelashes
5. Nana - adevărul este că "Nana" este printre primele anime-uri văzute de mine în această viaţă. Este deosebit, şi asta mi-a plăcut la el.
6. Shiki - vampiri şi sânge. Combinație grozavă!
7. Hell Girl - un anime destul de bun, pot spune. happy
8. Kaichou wa Maid-sama - ah, iubesc anime-ul ăsta. Dar mai ales pe Usui!

| Bianca_Andreea_1997 a răspuns:

Vampire Knight, Kilari, Naruto, Naruto Shippuden, Dragon ball, Bleach, Fairy Tail, Full metal alchemist, Nana, Air giar, Zegapain, Soul eater.

| Reiko explică (pentru ryuu):

Mie mi-au placut : Soul Eater
Inuyasha
Ao no exorcist ( misto animeul chiar daca in primele doua episoade e ciudat / inspaimantator dupa e mult mai normal si merita vazut)
Kaichou wa Maid-sama (comedie, romantic, liceu, l-am revizionat de 5 sau 6 ori )
Vampire Knight/Vampire Knight Guilty
Fairy Tail
Karin
Death Note
Ouran High School Host Cub ( comedie, liceu

Ti-am mai scris inainte de mesajul asta o lista cu animeurile vazute dar acum vad ca nu a aparut toata, scrie doar cateva animeuri pana la Ouran... Ce ciudat. Eu am scris cam in jur de 30 de anime-uri care le-am vazut, oare de ce nu a aparut in intregime? Tu vezi tot ce am scris in mesajul anterior sau si la tine apare lista numai pana la Ouran? Ca daca-i asa trebuie sa stau sa le scriu din nou.

| ryuu a răspuns (pentru Reiko):

Mesajul este pana la Ouran. straight face
Cine stie ce s-a intamplat.
Nu ai cont pe mal? sa-mi fi dat link-ul cu lista ta de anime-uri, sa nu te mai chinui sa sa scrii iar.winking

| cOoKieNeRd a răspuns:

As fi zis yaoi dar na daca tu nu vrei >u>

Pai...

Death Note

Kaichow wa Maid sama

Soul Eater

Naruto

Bleach

Shugo Chara

Tsuritama

Ao no Exorcist

Tokyo Mew Mew

Puella Magi Madoka Magica

Spirala

Tiger&Bunny

Si cam atat...

Manga nu am citit mi-e lene si n-am timp tongue

Nu am cont pe mal. Scriu din nou lista maine. Tu ai cont pe mal?

Ok. Da, http://myanimelist.net/profile/ryuu_ro :P :D

Dar ce poti face pe mal daca ai cont?

Poti sa faci mai multe:
- tii o evidenta cu anime-urile pe care le urmaresti/ le-ai urmarit/ o sa le urmaresti
- tii o evidenta cu manga-urile care le citesti / le-ai citit / o sa le citesti
- tii evidenta la ce episod/capitol ai ramas. daca ai mai multe anime-uri/ manga-uri in desfasurare.
- poti sa scrii review-uri; sa faci rcomandari; sa socializezi etc.

| Kerli a răspuns:

Kaleido star
hell girl
black butler
inuyasha
shaman king
fullmetal alchemist brotherhood(+15)

Mi-am facut cont pe mal. Aici e lista cu animeuri dar nu-s toate ca am facut lista in graba : http://myanimelist.net/animelist/Minami-chan99

| Hoshirin a răspuns:

Manga: Hana to acum, Kuroshitsuji, dar e ongoing, Psyren, nabari no ou, dengeki daisy etc etc. şi anime well sunt unele cute gen shugo chara şi râzi mult. Ouran high school host club, Kuroshitsuji, Code geass, Guilty crown, Kaichou wa maid-sama, Asura cryin', Durarara, Hyouka şi altele~ pe mal poţi găsi foarte multe.

| Bombonika96 a răspuns:

Saluut; 3 -Pretear -Kaichow wa maid-sama -Clannad(2sez) -Inuyasha(2sez) -Zero no tsukaima -Shakugan no Shana(3 sez mi se pare) -Hakuouki(merita vazut:X) -Fruits basket(foarte frumos:X) -Inukami! -D.n. Angel (foarte frumos si asta:X) -Highschool of Dead (asta e putin mai de groaza dar e foarte frumos) -Munto Tv (e super super super:X) -Chrono Crusade (e asa frumospuppy dog eyes am si plans la sfarsit) -Kimikiss poure rouge -Fairy tail -Tonagura (e amuzant raulaughing ) -Paradise kiss (foarte foarte tare dar sfarsitu cam naspa) -Vampire knight -Hana yori dango (e si anime dar e si serial coreean e foarte dragut:X ) -Kimi ni todoke(merita vazut :3) -Special A (mi se pare ca nu e tradus tot in romana dar cred ca o sa il termine) -Uta no prince-sama (foarte foarte frumos:X:X) -Hiiro no kakera (nici asta nu e tradus TOT dar se lucreaza la el tongue si merita vazut) -Bakemonogatari -Skip beat! -Kyoshiro to towa no sora (frumoss:X) -Romeo et Juliet (foartee foarte frumos dar sfarsitu.sad ) -Shugo chara -Lovely complex (foarte amuzantlaughing ) -Bokura ga ita -Ouran highschool host club -Highschool DxD -Dance in the vampire bund -Sora no otoshimono -Kaze no stigma -Kamisama hajimemashita (super frumos:X:X ) -Spice and wolf -Sword Art Online (e supeer) -Tonari no kaibutsu-kun -Dakara boku-wa, H ga decinai -CubexCursedxCurious -Guilty Crown -Sukitte li nayo (foarte foarte frumos:X) Sper ca te'am ajutatwinking toate sunt subtitrate in romana si daca nu, se lucreaza la ele happy

| Reiko explică (pentru Bombonika96):

Am vazut cateva din ele : kaichou wa maid-sama, clannad (sezonul 1, 2 acum il urmaresc), Inuyasha ( aproape l-am terminat), Zero no tsukaima, Hakuouki ( acum urmaresc primul sezon), Vampire knight, Hiiro no kakera ( urmaresc primul sezon ), Lovely complex, Ouran high school host club, Spice and wolf ( acum urmaresc primul sezon ), Kamisama hajimemashita ( am citit si toata manga aparuta pana acum, inclusiv ultimele capitole in chineza pe un site), Tonari no kaibutsu-kun ( acum urmaresc)

| AngelHugz a răspuns:

Naruto, Bleach, Fairy Tale si baku!

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

1.Naruto/Naruto Shippuden
2. Full Metal Alchemist Brotherhood/Clasicul
3.Hell Girl toate seriile
Mai multe nu am.