Frate eu am vazut unu acum vreun an filmul se numea SILENT HILL descarca si sigur o sa iti placa sper ca o sa iti placa bafta
Fenomene stranii(dar nu e film) sau daca vrei film the exorcism of emily rose
Silent hill si shutter 2004 recomand
p.s.nu vvad eu bine, sau poza ta e un afis wm 28?-.-
Fenomenul Undertaker.[sunt sigura ca face 21-0 la anul'XD], nu stiu de cand te uiti la wrestling [am 13 si ma uit de la 6 deci...],dar e chiar excelent,si mie imi place de punk,in ziua de azi s-au dus wrestleri adevarati ca undertaker,hbk, hulk hogan, stone cold steve austin, jimmy super fly snuka, hhh si multi alti, acum jericho se crede cel mai bun cu toate ca l-a umilit punk la wm/extreme rules=.=-.-mdea...deasta prefer sa caut meciuri de wrestling pe youtube, acolo am sanse sa vad un meci de 5 stele daca stiu ce sa caut, inainte mai era edge, undertaker cand nu venea odata pe an si anume la wm, frati distrugeri etc.[nu ca edge era mare legenda dar facea spectacol trebuie sa recunosc]sper sa fi macar pe jumatate de acord cu ce am zis/scris mai sus
Are unele momente care te vor speria, dar sfarsitul e... fantastic!
Sper sa-ti placa!
Pai nu stiu daca va mai lupta Undertaker dupa meciul dintre el si Triple H dar si eu sper sa mai lupte.Si da, ai dreptate, mai bine te uiti pe youtube la un meci de calitate intre anii 1995-2005, astia cred ca au fost cei mai buni ani din istoria companiei.Si da, Undertaker, trebuie sa recunosc, nu mai e ca si acum cativa ani, cand chiar facea senzatie.Nu ca la meciurile din ultimii 2 ani de la WM nu a facut senzatie dar nu mi-a placut ca aparea numai la WM si in rest nimic.
E ok, ma bucur ca nu esti genul de fan ce daca il corectezi injura o gramada-.-...hmm mai sti? poate ca cand se retrage el sa se apuce fiul lui de wrestling si sa duca mai departeXD[fiul lui din cate stiu are 18 ani deci sunt sanse], ar fi frumos, sa vina si el sa il sustina pai ar trebui triple h sa faca o arena mai mare ca va fi plina dar pe bune sunt cam dezamagita de brock la intoarcere se crede cel mai tare dar, pana acum e un idiot-.- adica cat de prost trebuie sa fi ca sa ii rupi mana sefului tau=.=slabe sanse sa nu fie concediat, tu ce crezi?
Asta da motiv de petrecere! si acum mi-am adus aminte de raw-ul ala...si da adica toata presiunea pe care fani o vor vedea in tine fiindca esti fiul unei legende, si daca pierzi un meci[nu neaparat wm] sa strige un intreg stadion ''Tatal tau a fost si este o legenda tu esti un idiot!'', si daca il antreneaza poate poate, in fond Undertaker din pacate are 47-48 ani,deci nu prea mai duce prea mult, dar va deveni cu siguranta hall of famer, si pentru toti fani wrestlingului adevarati va fi mereu legenda, plus ca wm fara el e ca un raw obisnuit, asta rezulta ca:Cea mai neagra zi al WWE e cand va pune Undertaker stop-.-mdea... daca se va face o carte cu sporturi legendare/wresling, Undertaker va trebui sa fie pe coperta si in primul capitol=.=