| BountyWG a întrebat:

Ce se mai aude de Undertaker? Nu s-a mai batut demult

8 răspunsuri:
| AcoloUndeViselePleaca a răspuns:

Daca nu ai aflat nici pana acum, iti spun eu, wrestling-ul e facatura.
Undertaker si restul sunt niste actori, care se prefac ca se bat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AcoloUndeViselePleaca):

Sa stii ca eu chiar nu stiam asta. straight face Da, sunt niste actori, dar nu tot timpul se prefac ca se bat. Se ajungea usurel si pana la sange. Asa era wrestling-ul pe care-l stiam eu, nu dracia de acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te fascineaza acest sport? Pe mine unul nu,având în vedere că,doar se prefac. Gândește-te că, John Cena îi da un pumn cuiva, ar trebui sa pice, ei bine, îi dă 100 și de abia începe să se clatine, e făcătură!

| AlexandruGeorgeNita a răspuns:

Copilas...tu chiar ai crezut ca aia se bat pe viata si pe moarte acolo? lol
Sunt niste actori platiti cu bani grei ca sa se prefaca si ei ca se bat! mare chestie ce fac ei acolo. sunt plini de steroizi si sar pe un burete moale din ring.

| AcoloUndeViselePleaca a răspuns (pentru anonim_4396):

Sange? Vorbesti de recipientele cu sange de porc care le tin in mana / dinti si le sparg cand trebuie?
Adevarat, se pot rani usor cand fac manevre gen se dau peste cap, se arunca din ring sau mai stiu eu, dar asta e meseria lor, sa stie cum sa se arunce.

| BountyWG explică:

Ce noobi.Stiu ca e trucat dar ma refer ca nu a mai aparut demult.

| BountyWG explică:

De ce credeti ca am pus la categoria filme si seriale ca wrestling e trucat.

| BiTW a răspuns:

Într-adevăr, wrestlingul e scripted, totul se bazează pe un storyline, însă fiecare luptător ce urcă în ring își pune sănătatea în joc. Nu puțini sunt cei care au suferit intervenții chirurgicale din pricina accidentărilor suferite, cei care au fost forțați să se retragă din cauza riscului de a deceda sau de a paraliza ( exemplu Edge ), sau cei care pur și simplu au decedat într-un ring de wrestling ( Owen Hart ). Oameni buni, pricepeți că orice wrestler își pune viața în joc de fiecare dată când este implicat într-o luptă. Orice mișcare greșită le poate fi fatală. Dacă nu vă place acest sport, cel mai bine ar fi să vă păstrați opiniile doar pentru voi și să nu mai faceți off-topic atunci când cineva pune o cu totul altă întrebare.

Sebi, Undertaker a ajuns la vârsta de 48 de ani și nu mai poate lupta decât o dată pe an, la Wrestlemania. Din ce am auzit, a mai suferit o intervenție chirurgicală în lunile trecute, și este de așteptat să revină prin februarie - martie 2014, pentru a-și promova meciul de la Wrestlemania 30, cel mai probabil împotriva lui Brock Lesnar. Sunt nerăbdător să-l revăd, având în vedere că este wrestlerul față de care am un respect uriaș, pe care l-am apreciat mereu și care are în opinia mea cel mai tare caracter din istoria wrestlingului.