| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

Ce seriale SF / fantasy mi-ați recomanda pe baza următoarelor cerințe?
-Să fie ceva de mister (care te surprinde și te lasă cu gura căscată în diferite momente); ceva gen the X - Files sau Ascension (chiar m-a impresionat);
-Totul să plece de la lumea reală, nu să se desfășoare într-o lume extraterestră. Pot să fie realități alternative ca în The Man in the High Castle sau să fie în trecut, dar să nu fie exagerate prea mult;
-Să fie serioase (nu comedii exagerate), dar pot să fie drame (dacă e).

11 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Doctor Who, are destul mister și suspans.
De asemenea mai recomand serialul Sherlock, deși nu este SF este foarte impresionant.

| Mihaela_Anna_1997 a răspuns:

The Girl on the Train 2016

| geronimo11 a răspuns:

Salut! Iti recomand serialul 11.22.63. Este putin SF la inceput si este despre un profesor de liceu care se intoarce in timp ( la indemnul cuiva ) pentru a preveni asasinarea lui John F Kennedy. Serialul este excelent are mister, suspans, drama. De asemenea Lucifer este un serial destul de bun, de el cred ca ai mai auzit.
Sper sa-ti placa recomandarile mele si vizionare placuta!

| BeSmart17 a răspuns:

Supernatural,American horror story sau teen wolf

| WaterDrop a răspuns:

Stranger Things, nu vei regreta.

| noisolpXekuNemertXe explică (pentru WaterDrop):

Știu! A fost fain, dar din păcate l-am văzut...

| noisolpXekuNemertXe explică (pentru geronimo11):

Merci! Și da, am auzit de Lucifer, dar nu m-am uitat. Acum m-ai făcut curios...

| WaterDrop a răspuns (pentru noisolpXekuNemertXe):

Ok atunci, incearca Sense8.Este mai greu de inteles insa partea lui SF si dificultatea cu care a fost pusa in scena, il fac sa merite o vizionare happy

| StfRzv a răspuns:

The Expanse.
Altceva. Flash, Supergirl, Dark matter.

| q23alexandra a răspuns:

"Lost" este superb, si iti mai recomand si "El barco", mi-a placut foarte mult si asta :*

| faramatania a răspuns:

Westworld,Sense8,Legion,Travelers,Star-Crossed,The Tomorrow People, Wayward Pines, Incorporated, Dark Matter, The 100, Terra Nova, Black Mirror, Humans, Caprica, Time After Time, 11 22 63 (mini-serie), Childhood's End (mini-serie)