Nu prea ai ce pierde în ultima vreme nu prea mai sunt filme horror wow și dacă nu e genu tău de film nici atât eu sunt de ex învățat de mic copil cu asa ceva și nici un film nu ma mai sperie numai exista adrenalina aia dar tu nu știu dacă ești pregătit dacă ești slab de înger nu știu nu le viziona noaptea poți încerca un film horror care nu e asa horror de început și după treci la next level cu timpul. Te poți duce la cinema sa vizionezi un film horror da singur nu îți recomand de vârstă nu cred ca te va întreba nimeni mai ales dacă ești puțin înalt în 3d experimentezi într un mod inedit filmele dar repet nu prea ai ce sa pierzi mai bine te uiți la un film de la care înveți ceva nu doar sperieturi. Dacă e asa cum zici tu ca vezi figuri desfihlgurate nu ți as recomanda mai bine sincer nu te uita, te poți uita anul viitor sau la 17 ani. Sau te poți uita și acum da alături de un tutore sau frate mai mare.
În cel mai rău caz vei avea coșmaruri nu știu dacă te uiți. Eu și acum aștept un film horror terifiant da vad ca nu vrea sa își facă apariția mie mi se par desene filmele horror.
Probabil te sperii fiindca esti mic. Cele mai multe filme horror sunt o prostie, cu note de 5-6.
Filmele bune le traiesti indiferent de gen.
Eu zic sa stai in banca mea, sa nu patesti ca mine. Eu am 28 de ani, si inca am traume de la filmele horror.
Vei confrunta frica la timpul si varsta potrivita. Filmele doar iti creaza o premiza. Si nu pierzi nimic daca nu esti atras de genul asta de filme, e pur si simplu o chestie de gusturi, poate mie imi place cola, si tie nu, preferi fanta. Atat.
Filmele horror sunt cele mai plictisitoare, nu am reusit sa ma uit niciodata mai mult de 20-30 de minute fara sa schimb tabul la browser. Se mai uita iubitul din an in paste, dar si eu si el adormim imediat, sunt efectiv prea previzibile si genul in sine e plictisitor.
Sunt bune pentru cei carora le place genul si le place sa se sperie. In cazul tau mai bine nu.
Faza e ca nu e vorba ca ma uit ziua sau noapte,cu cineva sau singur.Pur si simplu acele imagini,acea senzatie o simt in timpul zilei cand sunt singur ma simt urmarit,si am mai visat si niste vise naoptea de care nu vreau sa imi amintesc, Devin panicat cand merg prin camere intunecate, imi bate inima mult mai rapid, ma uit in toata partile, simt ca o sa sara ceva din intuneric.Am 15 ani nu cred ca exista asa ceva, chestiile paranormale stiu ca nu exista, dar ma panichez si cand sting lumina vad in mintea mea cum vine de la spate ceva si o sa ma prinda, si pe moment sunt atat de speriat incat nu pot gandi rational...O iau la fuga.Credeam ca la varsta asta trebuia sa trec peste astea...
Sperieturile din filme horror sunt cauzate in 90% de cazuri din jumpscare-uri. Practic se foloseste de faptul ca mintea ta, creierul tau este fraier si se luat prin surprindere. Nu cred ca sunt multe filme horror care chiar sa bage frica in tine in adevaratul sens al cuvantului. Ca apare un urat pe ecran intr-o clipa in care nu te astepti, asta nu-i horror.
Horror adevarat e in lumea reala, crede-ma. O da, in clipa asta se intampla chestii mult mai horror in lume. Viata bate filmul.
De ce iti e frica dupa film? Pai e destul de simplu. Creierul tau trece printr-o trauma. In timpul filmului se genereaza mecanismul fight or flight care pompeaza adrenalina in tine. Practic creierul tau nu face diferenta in clipa aia dintre un film sau realitate si chiar considera ca viata ta e in pericol. Asta chiar e traumatizant. Dupa film, creierul tau inca se "gandeste" la ceea ce a vazut si incearca sa-si dea seama daca a fost sau nu un pericol real.
Atunci nu îți recomand genu acesta de film și nici genu 'triler
Doar comedie, drama acțiune și asa mai departe dacă te uiți la filme horror vei avea și mai frecvent coșmaruri și paranoia deci clar îți spun oficial ca genu acesta nu e de tine cel puțin nu în perioada asta. Chestiile astea sunt doar niște scenarii inventate de mintea ta nimic nu este real totu tine de imaginație e posibil sa fi văzut un film horror și sa te fi gândit axat pe el sau ai pățit ceva în copilărie ce te o marcat sau ai auzit tot felul de povesti nerealiste ca de astea am auzit și eu destule sunt niște bălării. Oricum nu ai ce pierde filmele horror nu mai sunt ce a fost multe sunt previzibile tu trebuie sa fi asa cum ești tu nu sa fi în trend. Pai nu te mai gândi la paranormal și la de astea ca mintea trăiește ceea ce tu gândești și de aia ai atacuri dacă tu stai fixat la alte chestii pozitive și frumoase asa cum ar trebuie sa se întâmple la vârsta ta nu ai mai fi asa. Ai coșmaruri fiindcă te gândești acolo și ceea ce gândești înainte de a dormi sau pe tot parcursul zilei aia și visezi dacă tu mâine nu te mai gândești la scenarii de astea și gândești pozitiv și la lucruri frumoase nu o sa mai ai vise de astea. Tu îți faci singur rău asa ceva nu exista totu e în mintea ta o dai în anxietate și paranoia fără sa știi aceste lucruri te va afecta într un mod direct emoțional și psihic. Nu te uita la filme horror la trilere și la paranormal evitale și nici nu vorbi despre asa ceva și nici nu gândi la asa ceva.
Eu cred ca persoanele care se dau in vant dupa filme horror au ceva probleme la mansarda.
Psihologii au indulcit cumva diagnosticul, au zis ca iubitorii de filme horror au nevoie de o stimulare mai mare pentru a-și atinge nivelul optim de arousal fiziologic faţă de cei aflaţi la celălalt pol al scalei.
Eu am putin inceput de anxietate si sunt prea meticulos.Verific usa de 4 ori inainte sa ma culc daca e incuiata si chiar daca verific ceva cuu 2 min inainte imi zi ''dar daca nu l-am verificat bine'' si il verific din nou.Nu stiu daca asta s-a produs din cauza filmelor...Mai mult am auzit povesti de groaza, la filme doar odata cu colegii.
Da anxietate și o forma de TOC
Povesti rămân doar povesti și nu trebuie luate în calcul.
anonim_4396 întreabă: