| StasN9 a întrebat:

dati-mi va rog idee de niste anime interesante, la fel ca naruto sau bleach, am auzit si de fary tail dar nustiu daca este interesant.
Funda + vot

4 răspunsuri:
| wBroscuța a răspuns:

Sincer, la Fairy Tail depinde de gust, de fapt la tot depinde de gusturilaughing Ce vroiam sa zic e ca daca esti genu' "nakama power" atunci FT e bun. Daca cauti altceva, cum ar fi lupte lungi, cu diverse tehnici, arme si ceva mai dark, atunci s-ar putea sa nu-ti placa FT. In FT luptele tin ceva timp dar nu ca-n Naruto. Se axeaza mai mult pe echipa, familie si magie, asta Fairy Tail. Mie sincer imi place.
Acuuum, alt anime interesant e Code Geass, Inuyasha, Kaze No Stigma, Wolf's Rain, Rave Master(acelasi autor ca la Fairy Tail), am auzit ca si Elfen Lied e bun, Lovely Complex, Bakemonogatari si ar mai fi dar is mai de fete...
Eu in acest moment ma uit la Zero No Tsukaima si Higashi No Eden. Poti sa vezi ce-s si cu astea daca vrei.
Ja ne!?^w^

| cristianfrunza a răspuns:

Http://www.metalhead.ro/articole/cele-mai-tari-10-anime-uri-aid114281 aici ai tot ce vrei + descrierea fiecarui serial:D

| DanScutaru a răspuns:

Sword art online
Parallel World Samurai
Accel world
Shaman king
Tari Tari
Bleach

| b??????? a răspuns:

Daca iti place poti incerca Shiki.E despre vampiri.In caz ca iti e frica ar fi mai bine sa nu te uiti pentru ca visezi urat noaptea.Eu am renuntat dupa al doilea episod insa cunosc multe persoane care se uita.