| UnSimpluRoman a întrebat:

de ceva timp urmaresc serialul arrow si am ajuns pe la sezonul 2 si voiam sa intreb si eu ca am vazut ca anul acesta a aparut un serial nou(legends of tomorrow) si ca personajul principal din arrow joaca acolo si pe langa el joaca si actrita care o joaca pe Sarah si am vazut ca acolo ea este (White Canary si in serialul arrow e Black Canary vreau sa stiu daca e ceva schimbat la ea si sa reintram la prima intrebare...) ce ar fi bine sa fac sa ma uit si la arrow si la legends of tomorrow sau e ceva care pot afla din legends of tomorrow si ar trebui sa vad tot serialul arrow?

Răspuns Câştigător
| justfriend a răspuns:

Uita-te la Arrow si The flash in paralel.Arrow e in principiu cel mai misto si cel de la care apar The flash si legends of tomorrow.Personajul principal din legends of tomorrow apare ca o consecinta a ceva ce se intampla in arrow prin sezonul 3 parca.Pana atunci n-o sa intelegi daca te uiti asa firul actiunii.La the flash cu atat mai mult.Toate 3, Arrow, The flash si Legends of tomorrow sunt legate intre ele ca sursa de aparitie a personajelor din ultimele 2 seriale mentionate.Ideea e ca in Arrow s-au format toate personajele ce mai apoi vor deveni in propriile seriale ce le poarta numele protagoniste.respectiv The flash si lot.Cat despre intrebarea ta, ca sa ajungi sa te lamuresti trebuie sa ajungi la sezonul 3 din Arrow cand apare personajul Ray Palmer.

1 răspuns:
| UnSimpluRoman explică (pentru justfriend):

Mersi pentru raspuns dar am ajuns la arrow la sezonul 3 cand apare flash a-2-a oara in acel sezon si dupa 2 zile am ajuns la th flash la episodul 8 sezonul 1 si arata ca m ca la ce s ar intampla in episodul din arrow mentionat mai sus (apare si arrow in episodul 8 din the flash) si am o nelamurire pe care din serial sa ma opresc sa il vad sauerhe sa ma uit la ambele in acelasi timp?