Salut, in filmul original nu a aparut nici o secventa in care bambi aparea langa mama sa moarta, ci doar momentul cand s-a auzit un sunet de arma
Multumesc,ca mi-a fost dor de nostalgie, si chiar am vrut să stiu, sincer nu puteam dormii daca nu aflam, crede-ma.
Cu placere, si eu ma mai uit din cand in cand la desene vechi, prefer sa vad acele desene decat ce apare acum la stiri, pe yt etc.
Asa mă doare că copiii ratati in ziua de azi fac misto de astfel de desene vechi si a fost o capodoperă cand eram mic..si acum e dar parca pe nimeni numai aud ca vorbeste despre asa ceva...
Generatia noua asculta muzica rap, mergi pe strada vezi copii cum isi baga in toti si in toate, asculta muzica +18, nu mai exista fericirea ce se gasea inainte doar prin niste jocuri afara sau desenele pe le vedeam cu parinti, chiar si cu parinti le priveam!
?
Țin minte cand aveam un windows xp si jucam Tarzan sau ce mai apucam, dar crede-ma că as fi dorit să nu existe atata tehnologie pe motiv ca toti prostii o folosesc pentru rau(plozii de copiii de pe internet) din pacate vom trai asa cu amintirile astea negre dar fericite...
E o replica in care apare langa ea, si are sange la cap, si originalul unde e sange in iarba. Sunt mai multe filme cu bambi, nu stiu la care din ele te referi ca fiind originalul. Le poti gasi pe Youtube insa...
Este Disney
e foarte mult ca sunt scene triste
NU exista scene morbide in Dinsey, NU AU EXISTAT NICIODATA!
Ellaa1995 întreabă: