| popandau36 a întrebat:

m-am uitat la multe filme de groaza si acum imi e frica cand stau singur in casa pana la 12 noaptea. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| qAlexander a răspuns:

Nu te mai uita la filme horror si dupa un timp o sa-ti treaca.

7 răspunsuri:
| SpeșălGirl a răspuns:

Eu,cand eram mai mica si ma uitam la un film de groaza imi ziceam cu voce tare:E doar un film, fata aia care e moarta, e o actrita si e platita sa faca asta.Sunt o gramada de camere pe platou, probabil cei de acolo rad. Apoi caut poze de pe platourile de filmari si am vazut cum se distreaza actorii.Asa iti dai seama ca e doar un film, nimic mai mult.Scene inventate.M-am uitat la The Grudge, si muream de frica nu mai eram in stare sa fac nimic. Apoi am vorbit cu o prietena si mi-a dat o poza cu fata aia din film.Era la machiaj si radea cu regizorul.Deci,e doar un film, Nu ai de ce sa iti faci griji, nu vine nimeni dupa tine.Eu stau singura de la 2 la 12 noaptea.Si nu e nimeni.Asa ca nu-ti fa griji.Si mie imi era frica, dar am stat asa linistita, singura, sa vad daca vine cineva/daca se intampla ceva, dar nimic.Era doar imaginatia mea.Aia,acolo,cei care au facut filmul, iti dai seama cat au ras, cand s-au incurcat actorii la replica. Sper ca te-am ajutat.

| claudia123123 a răspuns:

In primul rand, pentru a-ti disparea frica trebuie sa vezi filmul pana la capat ca sa asimilezi ideea de sfarsit, ideea ca totul a fost doar un film si ca nimic din ce ai vazut tu acolo nu este real. Daca nu functioneaza, poti incepe sa stai c lumina aprinsa, sau chiar sa te culci mai devreme, daca ti-e frica si atunci cand te culci, incearca sa iti programezi televizorul sa se stinga automat, dupa un anumit timp si pana adormi sa lasi pe un post de muzica care iti place.

| gmxromania78 a răspuns:

Salut, in primul rand daca esti fricos, numai urmarii acest gen de filme horror.
In al doilea rand e doar un film, nu exista asa ceva, alea sunt niste personaje bine machiate si editate in diverse programe.
Ce sa faci?; Vino-ti in fire, asa ceva nu exista, daca te uiti la filme gen Hatchet III, nici nu ma mir sa nu te fii speriat chestia aia, dar cum am mai zis, sunt trucaje, machiaje si personaje care-si joaca rolul foarte bine. Succes!

| popandau36 explică (pentru gmxromania78):

M-am uitat la evil dead, omul zapezii, toata colectia de scary movie, si am citit niste povesti de groaza. dar mie imi este frica decat de fantome, si posedari, si demoni atat. Nu imi este frica de monstri dar imi este frica de fantome pentru ca ele pot trece prin ziduri si iti poate aparea imediat una in fata. Cand m-am uitat la evil dead am stat pana la 4 cand toti verii mei dormeau numai eu eram treaz. si ei s-au culcat la 2.Deci din asta imi e mi-e frica nu de alta. Stiu ca sunt macheaje dar sunt capos si din asta. Aseara m-am culcat la 12 si dabea pe la 1 jumate am adormit.

| popandau36 explică (pentru SpeșălGirl):

Culmea e ca eu nu ma speriam cand eram mic, ACUM imi e frica.Imi e frica de fantome si de demoni care poseda nu de alt ceva.

| gmxromania78 a răspuns (pentru popandau36):

Ideea e ca tu esti prea axat pe aceste categorii de filme/carti. Am un sfat pentru tine si pentru psihicul tau. Cauta pe Google "Making of horror movies, actors", ai sa gasesti cum se fac filmele si fantomele din acele filme; asta o sa iti dea o impresie de siguranta si apoi chiar nu te vei teme de nimic. Apropo, ai vazut fantome pana acum? Fantome/demoni/monstrii sunt inventate de diversi oameni care au avut ochii cam "obositi" si au inceput sa dea zvonuri. Fa-ti o idee, calmeaza-te si spune-ti in gand "NU EXISTA". Bafta, salut.

| OnuOnulică a răspuns:

Poți să stai cu cineva din familie sau cu prieteni... încercă să petreci mai mult timp cu familia/prieteni să uiți de film.