Orphan si inca ceva Housse of Wax ( chiar daca e tema clasica, este incredibil de bun, merita vazut! ) si Drag Me To Hell... tot foarte bun! Viz placuta
Cele mai calumea filme de groaza pe care le-am vazut sunt seria saw, drag me to hell, the women in blac, the exorcise of emily rose, asteas cele mai de groaza funda?
Man da-le dracu de filme horror, uita-te la Meet the spartans, sorry dar e cel mai tare film de comedie pe acre l-am vazut
Da na daca vrei horro uita-te la The Grun.Peace, man, peace.
M-am uitat la Meet the spartans.
Asa se face omule atunci vezi ca ti-am mai dat unul
Asa e.e foarte tare parodia...
1.Silent Hill
2.Resident Evil : Experiment Fatal
3.Resident Evil : Apocalypse
4.Resident Evil : Extinction
5.Resident Evil : Afterlife
6.Resident Evil : Retribution
7.Priest
8.The Exorcist
9.The Others
10.Predators
11.Splice
12.Mirrors
13.The Ring
14.Alien
15.Aliens
16.Alien 3 : Planeta Condamnatilor
17.Alien 4 : Renasterea
Silent Hill. Daca nu-ti plac astea gen adolescnti intr-un loc "diabloic" cum ai zis, Silent Hill sigur iti va placea. Cauta trailer-ul si apoi vizioneazal Ti-as zice ce se intampla dar nu vreau sa-ti stric surpriza.
P.S:Multumesc de filmul Drag me to hell. Din trailer mi s-a parut frumos. @muffinfactory Am vazut Silent hill.
Multumesc pentru recomandari la toti dar funda ii dau lui ma0taarecratima.
Drag me to hell - despre o femeie, care are cariera perfecta, iubitul perfect, urmeaza sa se casatoreasca bla bla si ea este de fapt aruncata in Iad din cauza unui blestem tiganesc.
sau
The Amityville Horror 2005 - inspirat dintr-un caz real, o casa bantuita, indeamna un membru al familiei sa se trezeasca la ora 3:15 dimineata sa isi omoare toata familia.
sau daca vrei ceva absolut bolnav
The Human Centipede 2009 - interzis in Anglia, e mai mult bolnav decat horror, un doctor pensionat are fantezia nebuna de a face un singur sistem digestiv din 3 persoane.
Vrei horror? ia seria Friday the 13, seria lui Jason,Halloween,Jeepers Creepers,seria Saw,seria Alien,The Amitville Horror, The Orphan, The descent, The thing, seria 28days/weeks later,resident evil,the hills have eyes,seria scream,the sign,the others,final destination seria, shutter cel american si cel japonez, the ring seria, the grudge seria, etc