Orphan si inca ceva Housse of Wax ( chiar daca e tema clasica, este incredibil de bun, merita vazut! ) si Drag Me To Hell... tot foarte bun! Viz placuta
Drag me to hell - despre o femeie, care are cariera perfecta, iubitul perfect, urmeaza sa se casatoreasca bla bla si ea este de fapt aruncata in Iad din cauza unui blestem tiganesc.
sau
The Amityville Horror 2005 - inspirat dintr-un caz real, o casa bantuita, indeamna un membru al familiei sa se trezeasca la ora 3:15 dimineata sa isi omoare toata familia.
sau daca vrei ceva absolut bolnav
The Human Centipede 2009 - interzis in Anglia, e mai mult bolnav decat horror, un doctor pensionat are fantezia nebuna de a face un singur sistem digestiv din 3 persoane.
Man da-le dracu de filme horror, uita-te la Meet the spartans, sorry dar e cel mai tare film de comedie pe acre l-am vazut
Da na daca vrei horro uita-te la The Grun.Peace, man, peace.
Silent Hill. Daca nu-ti plac astea gen adolescnti intr-un loc "diabloic" cum ai zis, Silent Hill sigur iti va placea. Cauta trailer-ul si apoi vizioneazal Ti-as zice ce se intampla dar nu vreau sa-ti stric surpriza.
Cele mai calumea filme de groaza pe care le-am vazut sunt seria saw, drag me to hell, the women in blac, the exorcise of emily rose, asteas cele mai de groaza funda?
P.S:Multumesc de filmul Drag me to hell. Din trailer mi s-a parut frumos. @muffinfactory Am vazut Silent hill.
Multumesc pentru recomandari la toti dar funda ii dau lui ma0taarecratima.
Vrei horror? ia seria Friday the 13, seria lui Jason,Halloween,Jeepers Creepers,seria Saw,seria Alien,The Amitville Horror, The Orphan, The descent, The thing, seria 28days/weeks later,resident evil,the hills have eyes,seria scream,the sign,the others,final destination seria, shutter cel american si cel japonez, the ring seria, the grudge seria, etc
1.Silent Hill
2.Resident Evil : Experiment Fatal
3.Resident Evil : Apocalypse
4.Resident Evil : Extinction
5.Resident Evil : Afterlife
6.Resident Evil : Retribution
7.Priest
8.The Exorcist
9.The Others
10.Predators
11.Splice
12.Mirrors