ei bine sasuke nu la iertat p itachi si la omorat. dupa o vreme a aflat ca itachi a fost de partea binelui si ca a respectat ordinui hokagheului. iar asa sasuke are in el o ura imensa. si apare susano. si nu este adevarat facptul ca "Sasuke o sa fie cu Sakura, Naruto cu Hinata, Garra cu Inno si Neji cu Tenten". pentru ca in film daca te uiti la continuare " Naruto shippuden" sasuke a incercat sa o omoare pe sakura. iar lucrurile sunt complicate. in fiecare joi apare dar nu se poate sti dinainte cine cu cine va fi! .
ei bine sper ca te-am ajutat; d!
Da sasuke il va ierta dupa ce il va omorî si madara ii va spune adevarul, apoi il razbuna
Haha
EDIT: Eram sigur ca am scris mai mult dar ma rog. Sasuke il iarta pe Itachi si chiar incearca sa il razbune. Cat despre cupluri sunt doar fan-made inchipuite sau sperate de fani. Singura pereche confirmata este intre Shikamaru si Temari.
Pai, Sasuke il iarta pe Itachi pentru ca a aflat ca acesta si a omorat tot clanul din cauza ca batranii satului l au obligat sa aleaga intre sat si familie, iar acum sasu vrea sa se razbune pe konoha pentru ca l au obligat pe Itachi sa faca acest lucru.Pai, sincer nici eu nu stiu ce va fi, drept este ca am aflat ca la sfarsit va fi un cuplu(asa a spus Kishimoto), acest lucru cu toate cuplurile sunt in ficuri.
Sasuke nu are pentru ce sa il ierte pe itachi. itachi si-a omorat propriul clan la comanda seefilor din konoha pentru ca clanul uchiha urma sa organizeze o revolta. el s-a sacrificat omorandusi clanul si inrolanduse in akatsuki. si-a lasat in viata doar fratele pentru cal iubea prea mult ca sal omoare. la tratat tot timpul urat pentru ca spera ca daca va crede ca el sia omorat clanul doar ca s avada cat era de puternic ura il va face destul de puternic cat sa se apere de tipi ca madara sau orochimaru.
cat despre cuplurile alea nau nicio legatura cu realitatea prietena ta e paralela. iti recomand sa citesti manga daca vrei sa afli adevarul despre poveste.
sasuke il omoara pe danzo si ataca konoha tocmai pentru a-l razbuna pe itachi
Deci faza cu Sasuke si Itachi ti-ar spus-o ceilalti dar cea cu cuplurile, da, Masaki Kishimoto a spus ca va fi un singur cuplu si acela va fi sigur format si Naruto si Hinata, deoarece daca Naruto ajunge hokage nu crezi ca va avea nevoie de un mostenitor
Si mostenitorul sa aiba byakuga? Hai sa fim seriosi byakugan-ul nu e cea mai buna trasatura pentru copilul lui naruto, el trebuie sa aiba big blue eyes
Eu cred ca pentru naruto o sa apara o fata speciala, adica care nu a mai fost in serial pana acum si sa fie perfecta practic...
Sa apara special pentru a fi impreuna cu naruto, nu stiu eu asa cred ca e cel mai potrivit.