| chitara a întrebat:

sfatuitimi seva filme interesante.va rog.mersi

6 răspunsuri:
| Myrunutzza a răspuns:

Last night, Monte carlo, L.O.L... si multe altele pe care le gasesti aici http://www.filme-net.com/

| blueangel99 a răspuns:

Hm...Păi e pe prima la 20, 30 Scary Movie 4 şi Diamantul Sângeriu pe ProTV, la 22, 30, fix după scary movie. Te pup!

| blueangel99 a răspuns:

Chiar astăzi sunt filmele astea.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Hai sa-ti spun eu care m-au speriat cel mai mult. dragg me to hell, insidious, haunting in connecticut, the others, the amitiville, unborn, si cu zombie mi-a placut dawn of the dead, intoarcerea mortilor vii 3, dance of prom (sau asa ceva)(cu adolescenti)
nu mai stiu sigur cumse numea., the hauting in winchesterhouse, insa insidious e misto rau de tothappy aa si mai este si the hole(cu adolescenti)
, te poti uita si la an american wewrwwolf at parislaughing(cu adolescenti)
este cu varcolacibig grin probabil il stii.cu toate ca e cam vechi mie chiar mi-a placut. the shining, the rite, the grudge, mirrors 1, 2, the ring,poltergeist, necromantia, the collector, scream, saw, the exorciser, wrong turn(cu adolescenti)
, hatchet(cu adolescenti)
, haunting in pearson place, wake wood, number 23, knowing, quarantine, the mazebig grin(cu adolescenti), husk(cu adolescenti), hatchet(cu adolescenti), masacru in texas(cu adolescenti)

| nico6 a răspuns:

Eu am vazut azi noapte pe net legendary mi-a placut f mult t-il recomand

| chitara explică (pentru nico6):

Super film.mersi