Seriale:Beyond,Hemlock Grove,Teen Wolf,TVD,TSC,The Gates, The Tomorrow People, Star-Crossed, The Magicians, Shadowhunters: The Mortal Instruments, mai poți încerca și Believe, Stranger Things, The Whispers, Intruders (2014),Wayward Pines, altele cu adolescenți, foarte bune; Damien, The OA, 3%, 13 Reasons Why.Gen True Blood va apărea în aprilie 2017, Midnight, Texas
Filme:The Covenant (2006),Chronicle (2012),Push (2009),The Mortal Instruments: City Of Bones (2013),The Last Keepers (2013),Rubinrot (2013),Saphirblau,Smaragdgrün,Upside Down (2012),Beautiful Creatures (2013),Avalon High (2009),The Craft (1996),Harry Potter (seria), One And Two (2015),Rufus (2012),iBoy (2017),Boy 7 (2015),Fallen (2016),cu tentă horror Carrie (2013),Final Destination (seria)
P.S.Mai poți încerca și Iron Fist (un serial super cool). Enjoy!,
Imi poti spune si mie ce inseamne TSC?
The Secret Circle
P.S.De fapt ți l-am mai recomandat și altădată, la o întrebare similară
https://www.tpu.ro/......orma-unul/
Mi l-ai recomandat la intrebarea cu seriale si iti multumesc dar eu am intrebat de filme
The originals. serialul isi are provenienta din The vampire diaries dar e foarte diferit si e super
Circul ororilor:Asistentul vampirului.Se desfășoară la scoală., este dragoste, trădare, supranatural(în sensul că personajul principal devine vampir și aleargă foarte repede). Sper să-ți placa