Seriale:Beyond,Hemlock Grove,Teen Wolf,TVD,TSC,The Gates, The Tomorrow People, Star-Crossed, The Magicians, Shadowhunters: The Mortal Instruments, mai poți încerca și Believe, Stranger Things, The Whispers, Intruders (2014),Wayward Pines, altele cu adolescenți, foarte bune; Damien, The OA, 3%, 13 Reasons Why.Gen True Blood va apărea în aprilie 2017, Midnight, Texas
Filme:The Covenant (2006),Chronicle (2012),Push (2009),The Mortal Instruments: City Of Bones (2013),The Last Keepers (2013),Rubinrot (2013),Saphirblau,Smaragdgrün,Upside Down (2012),Beautiful Creatures (2013),Avalon High (2009),The Craft (1996),Harry Potter (seria), One And Two (2015),Rufus (2012),iBoy (2017),Boy 7 (2015),Fallen (2016),cu tentă horror Carrie (2013),Final Destination (seria)
P.S.Mai poți încerca și Iron Fist (un serial super cool). Enjoy!,
The originals. serialul isi are provenienta din The vampire diaries dar e foarte diferit si e super
The Secret Circle
P.S.De fapt ți l-am mai recomandat și altădată, la o întrebare similară
https://www.tpu.ro/......orma-unul/
Circul ororilor:Asistentul vampirului.Se desfășoară la scoală., este dragoste, trădare, supranatural(în sensul că personajul principal devine vampir și aleargă foarte repede). Sper să-ți placa
Mi l-ai recomandat la intrebarea cu seriale si iti multumesc dar eu am intrebat de filme