| William1000 a întrebat:

Vreau sa stiu cand a aparut prima data acest concept care spune ca apa ii raneste pe extraterestrii?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am auzit de așa ceva. Dacă te referi într-adevăr la filme și seriale îți dai și tu seama că este o invenție.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Asa am auzit si eu, apa produce rani grave extraterestrilor daca e sub 0 grade si le cade in cap sau peste 100 aruncata in ochi.

Răspuns utilizator avertizat
Bula
| Bula a răspuns:

Eu am vazut unul tare ranit de la o sticla de apa de foc.
Sticla a fost golita deja, iar extraterestrul torpilat urat...

| William1000 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi in special din desene.

| William1000 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi in special din desene!

| William1000 explică (pentru Violleta2022):

Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi in special din desene animate.

| William1000 explică (pentru Bula):

Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi folosit in special in desene animate.

| johnnny123 a răspuns:

Probabil este o reinterpretare a ideii din Vrajitorul din Oz (de L. Frank Baum, publicata in 1900), in care vrajitoarea cea rea se topeste atunci cand Dorothy toarna pe ea o galeata cu apa.

| William1000 explică (pentru johnnny123):

Ar fi o idee