Asa am auzit si eu, apa produce rani grave extraterestrilor daca e sub 0 grade si le cade in cap sau peste 100 aruncata in ochi.
Eu am vazut unul tare ranit de la o sticla de apa de foc.
Sticla a fost golita deja, iar extraterestrul torpilat urat...
Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi in special din desene.
Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi in special din desene!
Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi in special din desene animate.
Stiu ca e o inventie. Doar nu am vazut un Martian nominalizat la Ice Bucket challenge ca sa ne lamurim cu asta. Ma refeream cui i-a venit ideea si in ce film/serial/desen animat/anime a aparut. Stiu ca e un cliseu vechi folosit in special in desene animate.
Probabil este o reinterpretare a ideii din Vrajitorul din Oz (de L. Frank Baum, publicata in 1900), in care vrajitoarea cea rea se topeste atunci cand Dorothy toarna pe ea o galeata cu apa.
Andrei260 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: