Pare interesant din descriere, thanks
The Mentalist
Prison Break
Sherlock
Deception (un sezon)
Rush (un sezon) - sigur o sa-ti placa
Limitless
Suits
Lost
Wayward Pines
La casa del papel, the blacklist, nu sun chiar genul Lucifer, dar mie imi plac foarte mult.
Sunt atatea seriale la care te poti uita. House of Cards, Breaking Bad, 13 Reasons Why, Riverdale, The Walking Dead, etc, etc. Milioane de seriale. Sunt sigur ca esti in stare sa gasesti unul. Intreaba-i pe prietenii tai la ce se uita sau cauta si tu pe net ce seriale ar trebui sa vada orice om.
13 Reasons Why mi se pare cam nașpa
Fiecare cu gusturile lui. Eu l-am vazut si am zis sa il dau macar exemplu.
Lucifer nu se mai face deoarece Fox nu mai vrea sa-l difuzeze pe canal.Alt serial(pe care-l stiu eu) gen mister si crima:-Grimm-.
Sper ca te-am ajutat!
Eu nu m-am uitat la Lucifer încă. Dar ai putea să te uiţi la Supranatural dacă nu l-ai văzut deja? O să te captiveze, e gen mister + crimă.
Ti-l recomand, eu nu ma mai uitasem de mult la un serial si asta chiar m-a captivat.
Se numeste Supernatural.
Scuze nu am văzut.Mi-a corectat telefonul ce am scris.
E ok, doar ca nu ar fi gasit serialul asa.
Da, cei de la Fox au anulat serialul.
Iti recomand: Teen Wolf, WestWorld, Doctor Who.
The 100- 100 de adolescenti au fost trimisi pe pământ sa vada daca este locibil si de aici incep adventura.
Teen wolf- un tanae adolescent a fost muscat de un varcolac plimbandu-se prin padure cu prietenul lui de aici acesta devine un Alpha si infrunta alaturi de haita lui raufacatorii care apar in Beacon Hills
Salut. Iti propun sa incerci Tales from the crypt, sunt genul mister, crima dar in acelasi timp sunt freeky si oldies but goldies din anii '90. Daca iti place genul...
LisaJulie întreabă: