| HadesSs a întrebat:

Salutare, am urmarit serialul Lucifer dar din pacate s-a terminat sezonul si nici nu mai apare altul de curand, cine imi poate recomanda un serial sa ma captiveze poate sa fie de acelasi gen sau ceva gen mister, crima?
Multumesc anticipat

26 răspunsuri:
| Mirris a răspuns:

Doctor Who!? Ce parere ai?

| HadesSs explică (pentru Mirris):

Nu cred ca l-am vazut, o sa ma uit la trailer ca aici nu am acces si iti zic happy Vad ca are nota bunicica pe imdb.

| HadesSs explică (pentru Mirris):

M-am uitat un pic la descriere da asta e mai lung decat Tanar si Nelinistitlaughing))

| ririsa a răspuns:

Apare saptamanal cate un episod din Lucifer

| HadesSs explică (pentru ririsa):

S-a terminat sezonul draga happy si eu anuntat pe NetFlix ca nu mai scot altul happy

| Mirris a răspuns (pentru HadesSs):

Eu m-am uitat la serialul "Doctor Who" si mi-a placut.Acum fiecare cu gusturile lui.

| kameliae a răspuns:

Lucifer nu se mai face deoarece Fox nu mai vrea sa-l difuzeze pe canal.Alt serial(pe care-l stiu eu) gen mister si crima:-Grimm-.
Sper ca te-am ajutat!winking

| justme2226 a răspuns:

Eu nu m-am uitat la Lucifer încă. Dar ai putea să te uiţi la Supranatural dacă nu l-ai văzut deja? O să te captiveze, e gen mister + crimă.

| HadesSs explică (pentru kameliae):

Mersi, o sa il caut sa vad despre ce e vorba happy

| HadesSs explică (pentru justme2226):

Ti-l recomand, eu nu ma mai uitasem de mult la un serial si asta chiar m-a captivat.

| anonimaalee29 a răspuns (pentru justme2226):

Se numeste Supernatural.

| alinutastraub a răspuns:

Da, cei de la Fox au anulat serialul.
Iti recomand: Teen Wolf, WestWorld, Doctor Who.

| justme2226 a răspuns (pentru anonimaalee29):

Scuze nu am văzut.Mi-a corectat telefonul ce am scris.

| anonimaalee29 a răspuns (pentru justme2226):

E ok, doar ca nu ar fi gasit serialul asa.

| Ch0co a răspuns:

Sunt atatea seriale la care te poti uita. House of Cards, Breaking Bad, 13 Reasons Why, Riverdale, The Walking Dead, etc, etc. Milioane de seriale. Sunt sigur ca esti in stare sa gasesti unul. Intreaba-i pe prietenii tai la ce se uita sau cauta si tu pe net ce seriale ar trebui sa vada orice om.

| justme2226 a răspuns (pentru Ch0co):

13 Reasons Why mi se pare cam nașpa

| Ch0co a răspuns (pentru justme2226):

Fiecare cu gusturile lui. Eu l-am vazut si am zis sa il dau macar exemplu.

| Kogaion a răspuns:

La casa del papel, the blacklist, nu sun chiar genul Lucifer, dar mie imi plac foarte mult.

| Sn4k3 a răspuns:

The Mentalist
Prison Break
Sherlock
Deception (un sezon)
Rush (un sezon) - sigur o sa-ti placa
Limitless
Suits
Lost
Wayward Pines

| KinderBeeeib a răspuns:

Uita-te la The 100 si imi multumesti mai tarziu!

| Adrianaman3 a răspuns:

The 100- 100 de adolescenti au fost trimisi pe pământ sa vada daca este locibil si de aici incep adventura.
Teen wolf- un tanae adolescent a fost muscat de un varcolac plimbandu-se prin padure cu prietenul lui de aici acesta devine un Alpha si infrunta alaturi de haita lui raufacatorii care apar in Beacon Hills

| Anca1988H a răspuns:

Salut. Iti propun sa incerci Tales from the crypt, sunt genul mister, crima dar in acelasi timp sunt freeky si oldies but goldies din anii '90. Daca iti place genul...

| HadesSs explică (pentru Anca1988H):

Freeky nu prea, sunt mai mult un tip cu simtul umorului laughing prefer ceva si cu un grav de umor dar am sa ma uit la trailer totusi mersi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

IZombie?

| HadesSs explică (pentru GabiDumitrescu):

Pare interesant din descriere, thanks

| CristinaMatei97 a răspuns:

Dexter sau The 100
Sau ceva cu lesbiene-Orange is the new black