Ce rost mai are sa te uiti daca stii ce o sa se intample? ma rog...
1.Naruto Shippuden Sezonul 6 ep 133 ( dar lupta cu el si Pain dureaza vreo 4-5 ep. in 133 moare )
2. dupa naruto sa ia vulpea sao foloseasca in planul lui mandara
3.tot ce trebuie sa stii despre itachi ( viata si scopurilelui ) afli in shippuden sez 6 ep 140-141( din cate am inteles eu a facut totul pentru sasuke...totul pentru binele lui si ca el sa fie puternic ( sasuke se razbuna pe danzo. el a fost in spatele poveztii cu omorarea clanului)..astae pe scurt.
5. in ep nu a mai aparut sasuke de mult nu stiu ce se intampla cu elnu amcitit manga...scz
1. shippuden sez 6 lupta dureaza de la ep129 la ep133 in 133 moare
2. sa il ia pe naruto ( de fapt pe vulpea cu 9 cozi pentru planul lui mandara de a controla lumea are nevoie de toate creaturile alea )
3.toata povestea o gasesti in ep 140 - 141 sez 6 ( el tinea lasasuke si toate faptele lui le-a facut ca sa il apere, l-a lasat pe el in viata cu promisiunea ca nu se va mai intoarce in konoha, danzo l-a pus sa-i ucida pe toti din clan si s-a inteles cu danzo sa il lase pe sasuke in pace deoarece era cel la care tinea cel mai mult... mi s-a frant inima ep asta )
5. nu stiu inca...nu am citit manga...
1.Naruto Shippuden Sezonul 6 ep 133.
2.Itachi a venit sa il i-a pe Naruto (vulpea cu 9 cozi pentru planul lui Madara)
3.Adevarata poveste a lui Itachi este ca a fost pus de mai marii satului Konohei sa-si omoare staul deoarece prezenta unele pericole pentru sat, deoarece Itachi isi iubea foarte mult satul si-a ucis clanul.Deoarece Itachi nu a fost un personaj rau, el nu si-a putut ucide fratele, lasand-ul in vata ca sa-l omoare pentru crimele care le-a facut.
4.Itachi l-a lasat in viata pe Sasuke deoarece il iubea si nu-l putea ucide.
5. Dupa ce a aflat adevarata poveste a lui Itachi, el vrea sa se razbune pe konoha.
1. shippuden sez 6 lupta e de la ep 129 pana la 133 ( in 133 moare( doamne cat am plans...)
2. s-a intors dupa naruto ( dupa vulpea cu 9 cozi, madara are nevoie de toate creaturile cu cozi pentru planul lui de a cuceri lumea)
3. toata povestea vietii lui o gasesti in sez 6 ep 140-141 ( el tinea cu adevarat la sasuke. danzo l-a pus sa-si omoare clanul si el nu a putut sa-l omoare si pe sasuke asa ca i-a zis lu danzo sa il lase in pace si va pleca din sat pentru totdeauna, vrea sa il vada pe sasuke puernic si inainte sa moara ii da sharingan'ul lui cu toate puterile care le avea)
5. de sasuke nu stiu, nu am citit manga si in episoade nu a mai aparut de mult