Am doar o intrebare.
Daca facea sex cu o femeie, mai era fortat?
Nu? Ma gandeam ca vei spune asa.
De ce ar fi fortat sa fie bisexual? Chiar crezi ca unora le pasa atat de mult incat sa bage lgbt in orice?
Au existat tot timpul persoane gay si bi.De ce nu ar exista si la unele seriale cativa?
Daca era indragostit de o femeie nu era fortat sau inutil, nu.
E inutil atata timp cat nu ne place noua.
Am întrebat despre povestea originală pentru că vreau să aflu dacă într-adevăr aceasta e și narațiunea cărții. Și da, până în acest moment mi se pare un detaliu complet irelevant și forțat. Că au existat persoane gay sau bisexuale și atunci, de necontestat. Dar să introduci personaje gay în absolut orice serial e complet absurd, mai ales dacă nu are legătură cu originalul. De aceea am întrebat despre carte. Dacă nu poți să-mi răspunzi la subiect, cred că mai bine ar fi să nu răspunzi deloc.
Da, eu unul am dat în 90% din seriale de personaje homosexuale. Nu mă deranjează homosexualii, dovadă faptul că urmăresc cu plăcere Riverdale, chiar dacă încă de la început au fost dezvăluite câteva personaje LGBT. Dar când nu-și au locul, nu-și au locul și punct. Poate unora le place, dar mie nu.
Și da, ai dreptate, de multe ori se deviază de la povestea originală. Uneori cu succes pentru serial...în acest caz cred că nu le-a ieșit.
LoveIsLove4Ever întreabă: