Ai nevoie de un site special pentru asta? Nu poti sa le notezi intr-un document?
Noteaza-le tu in telefon. Pe Netflix si hbo go poti sa le bagi la preferate pe alea vizionate si iti raman mereu acolo
Daca le notez in txt doc cum stiu eu daca am vazut filmul x din anul 2006? Crezi ca imi aduc aminte 20 de ani de filme vazute?
Dacă eventual nu încap într o singura lista, poți face 2-3, iar în 3 sigur încap.
Am văzut ca mai mulți de pe aici au liste pe cinemagia cu filmele vizionate pe genuri (drama, comedii, animate, horror, etc )
Ideal ar fi sa nu faci totuși prea multe liste, sa poți cauta ușor în ele când cauți un film (ce corespunde mai multor genuri)
Aplicatia TV Time e buna. Iti spune si cand apar filme si episoade noi la serialele la care te uiti. Poti intra si de pe PC.
https://www.tvtime.com/
Acelasi lucru...cum stiu filmele vazute in anii 2000? Asa pe un site ceva vad bannerul sau numele si imi dau seama daca l-am vazut.
Cinemagia sau imdb dar eu prefer cinemagia, mi se pare mai ușor de folosit și nici nu te obligă să lași mereu recenzii ca imdb
acatrineimaria întreabă: