Buna.
Poti sa incerci Constantine ( se asemana cu supernatural)
Dominion( 2014)
Outlander( 2014)
Covert Affairs ( asemanator cu alias, cu fbi - 2010)
Salem (2014)
Penny Dreadful (2014)
The 100 ( 2014)
Hemlock Grove ( 2013)
Resurrection ( 2013)
Forever (2014)
Extant (2013)
Acestea seriale mi-au placut destul de mult, fiind majoritatea din 2013-2014 astept episoade noi, in general lista contine horror si sf, dar si drama, fantezie si actiune.
Sper sa iti placa.
Asemenea seriale ți-au plăcut probabil în listele altora și acum încerci o și mai binecuvântată relaxare, dar în vacanța aceasta pentru sărbători ar cam fi cazul să le vezi că până la urmă nu se știe...din spațiu se poate reveni cel mult cu o baterie la șale pentru o "totală relaxare", nu cu o fundă pe TPU.
Nu prea inteleg ce insinuezi.
Pe acestea seriale eu una le-am vazut si de aceea le-am si recomandat, eu prefer seara un serial pentru relaxare, si unele le-am terminat de asta vara ( dupa licenta), nu sunt multe episoade la acele seriale, tocmai pentru ca au decat in mare parte un sezon ( deci putine pentru mine, si mereu sunt in cautarea unui nou serial, asteptand cu nerabdare urmatorele episoade din seriale care sunt in curs de derulare, si am multe aici, foarte multe chiar).
Nu insinuez nimic,vezi de Covert Affairs în continuare,iar de celelalte,nu e cazul,decât,dacă îți dai o altă licență în copy-paste (dar nu prea se mai poartă). Încearcă să-ți câstigi titlurile pe aici cât mai onorabil, e de preferat, că niciodată nu se știe, chiar nu trebuie să-mi mai răspunzi, eu cred c-ai înțeles și dacă tot te-am abordat... îți urez pe mai departe sărbători fericite și vezi si tu ce serial mai alegi pentru relaxare.
Ba insinuezi si gresesti, stiu ca covert affairs e in derulare, a apartit saptama trecuta episodul 16 din sezonul 5, eu momentan sunt la sezonul 4 episodul 8.
The 100 e in derulare, urmatorul episodul apare pe 15 ianuare ( episodul 8 din sezonul 2)
Constantine apare pe 10 ianuare episodul 9 din sezonul 1
Dominion, nu se stie inca cand este estimat, eu l-am terminat vizualizat sezonul 1, are doar 8 episoade
Outlander, urmatotul sezon apare pe 15 aprilie 2015, si un sezon are 8 episoade si l-am terminat si pe acesta de uitat.
Salem - este estimat in aprilie 2015, are doar un sezon momentan si doar 13 episoade si le-am vazut.
Penny Dreadful estimat in aprilie 2015, are doar un sezon cu 8 episoade, dupa terminarea primul sezon, au dorit sa nu mai continue, dar printr-o minune continua serialul, eu am terminat acest serial inainte de licenta asta vara.
Hemlock Grove estimat in 2015, are 2 sezoane a cate 13-10 episoade ( l-am terimat intr-o saptama).
Resurrection - 5 ianuarie 2015, are doar 2 sezoane.
Forever- are doar 11 episoade si nu se stie cand se va relua, cred ca nu o sa se mai continua, cam asa se termina cu serialele bune ( cum ar fi si lie to me, perception, intelligence)
Extant, are doar 13 episoade si l-am terminat, asteptam cu nerabdare un nou episod sa ma uit cu iubitul meu ( lui in plac sf) pe skype, avem o relatie la distanta.
Momentan ma uit la quantum leap ( l-am reluat, e serialul meu preferat), c.s.i las vegal e si el in derulare si ma uit la cm de 5 ani la el, are 15 sezoane, elementary care e psihologic si imi plac serialele psihologice dar si politiste, si el este in derulare, sherlock care e asemanator cu elemtary, e fapt sherlock a fost primul, saving hope, care imi aminteste de mesaje de dincolo, dar in varianta masculita, si el e tot in derulare si astept episoade noi, si astept cu nerabdare un nou sezon de la supernatul deci o sa fie si un nou sezon 11, si The good wife care imi place la nebunie, poate ca am facut dreptul.
Si mai am mult mai mute seriale pe care le-am vazut, in special sex and the city care l-am vazut de 5 ori si de 3 ori filmele, dar nu vreau sa te plictisesc aiurea.
Sunt o obsedata dupa seriale, le iubesc, si prefer sa ma uit la un serial decat sa ma urc pe un cub in club.
Iti recomand site 990. ro pentru a stii cand apar episoane noidin serialel favorite ( in faci un cont pe 990, dai bifezi serialul "urmaresc serialul" si cand apare un episod nou apare la ultimele episone si inrosit, daca vrei sa stii la ce episod esti, de fiecare data te uiti la un episod dai pe "am vazut acest episod" si o sa stii unde ai ramas, asa nu ma incurc. Inainte era v play, care era foarte bun dar acum e mai mult cu filme.
O seara buna si sarbatori fericite, si nu mai judeca daca nu stii despre ce e vorba.
Nu cred că ai înțeles nimic, nu ți-a cerut nimeni orarul serialelor, nu mă interesează ce relație ai tu cu iubitul tău sau la ce seriale vă uitați, și nu ți-am cerut site de filme sau seriale (dai mai mult decât trebuie, e ca și cum "ai vorbi de funie în casa spânzuratului"/cred că știi că pe TPU nu este încurajată pirateria), Strict și la obiect recitește răspunsul meu anterior și reține ceva de acolo, și nu mai comenta doar ca șă umpli spații goale. Dacă ai fi înțeles ceva nu ai fi considerat abordarea drept insinuare, era parte dintr-un serial de care ești departe.Reține ideea și lasă copy-paste-ul că e de tristă amintire!
Ideea e ca nu am niciun copy paste, sau inteleg eu gresit conceptia de copy paste, ce i-am recomandat, a fost doar de moment, pentru ca a specificat horror si sf, si majoritatea asa sunt si mie una mi-au placut, poate ii plac si ei.
Întelegi greșit multe sau nu înțelegi deloc, să sperăm că tot de moment.
Lumineaza-ma, ca m-ai facut curioasa cu "copy paste" sunt curiasa ce inseamna asta pentru tine si unde am gresit.
Lasă să treacă momentul ăsta că se pare că nu-ți este prielnic si...fortuit vei întelege singură peste un timp.
Eu am inteles, am vrut sa vad daca pentru tine are alt inteles "copy paste", dar nu are, e la fel, ai gresit cand m-ai spus ca am dat copy paste la o lista de pe net cu seriale care nu le-am vazut, ti-am dat dovezi ca le-am vazut si ai incercat sa te "scapi", era mai frumos daca recunosteai ca te-ai inselat.
Eu nu am liste de seriale copiate, si nici nu copii de la altcineva, ceea ce scriu e incercat de mine, iar daca nu crede cineva pot sa fac si un rezumat.
Ideea este ca nu imi place sa fiu contrazisa aiurea, fara fapte, sunt un scorpion si cand stiu ca am drepate fac orice sa imi expun parerea, si cand gresesc, stiu sa zis "da am gresit, imi pare rau".
Pe viitor nu mai acuza daca chiar e doar o banuiala, intai cerceteaza si apoi da cu parul.
Nu m-am suparat, dar nu imi place sa fiu acuza pe nedrept. Si cred ca nimanui nu ii place asta.
O seara faina si iti recomand serialul outlander, are de toate, de la istorie la dragoste, e un remediu foarte bun de relaxare.
Ma bucur ca ti-a placut, e minunat serialul si de abia astept urmatorul sezon.
O seara buna.
Am niste seriale foarte bune care ti le pot recomanda cu placere Si sunt noi:
Pretty Little Liars,Chasing Life, The fosters, Twisted, Switched at Birth, The secret life of the american teenager
Ok, multumesc mult inca odata pentru cei care au raspuns mai tarziu am ce viziona!
MrCrazy99 întreabă:
PopStefania întreabă: