The vampire diaries
The lying game
Gossip girl
Supernatural
The secret circle
Once upon a time
The nine lives of Chloe King
Being human
Pretty little liars
Teen Wolf
Toate sunt superbe si merita vazute sper ca te-am ajutat
Pai incearca in primul rand underworld dar doar 1, 2 pentru ca 3 nu are nicio legatura cu celelalte filme si o sa iasa in cinema si 4. dupa urmeaza blade filmel nu serialul, twilight pe care presupun ca l-ai vazut si filmul 2012 este super si poate si war earth. sper ca te-am ajutat
The vampires diaries,true blood,the secret circle, the nine lives of chloe king, wizard of waverly place... funda?
Nu sunt cu vampirii dar sunt seriale foarte bune Pretty Little Liars, the Lying Game, Hot in Cleveland, 2 Broke Girls
The Vampire Diaries, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Charmed, True Blood...xD
Supernatural/Gossip Girl/The vampire diaries/Chuck/Dr. House/
Heroes/Ghost Whisperer/Modern Family/Damages/Friday Nights Lights
si multe altele...
The vampire diaries intra toate cele 4 cerinte ale tale mentionate, in principal tema este triunghiul amoros dintre doi frati si o fata normala dar lucrurile devin mult mai interesante. Apar si vrajitori si varcolaci etc.Te sfatuiesc sa te uiti este foarte bun.
True Blood
The Vampire Diaries
Fringe
Mesaje de dincolo
cam atat mi-am adus aminte momentan:*vizionare placuta!
Supranatural e super smecher filmul la fel ca si the vampire diaries sper sa-ti placa
1. The vampire diaries - vampiri şi vrăjitoare, dar principal vampiri.
2. The Originals - vampiri, vrăjitoare, vârcolaci şi chiar hybrizi ( vampir-vârcolac )
3. The Secret Circle - vrăjitori
4. Supernatural - sunt vânători de fantome - vampiri -vârcolaci etc
5. Gossip Girl
6. Pretty Little Liars
Ar mai veni de pe Disney ( dar doar dacă ai 10 ani şi vrei. ) wizard of waverly place : magicieni, vampiri, vârcolaci chiar şi mumii.
My babysister is a vampire - vampiri, clarvăzători, magicieni etc :*
Jurnalul jampirilor este un serial super tare cautal pe net sper ca nu te speri usor
Vampiri: The Vampire Diaries, The originals care, are legatura cu The Vampire Diaries, Tiwilight/Vrajitori: The secret circle, eu am plans la el, e super bun serialul /Fantome:Ghost Whispere/Cu adolescentiretty Little Liars, Gossip Girl.P.S toate sunt seriale... Sper ca te-am ajutat. Funda
Poti sa te uiti la filme WRONG TURN 1.2.3.4 THE MIRRORS si seriale faine...mie imi place Prison Brake
Pe langa cele spuse de mariacris98 as adauga si Legend of the Seeker, Blood Ties, Dresden Files, Charmed(desi e cam vechi), Veronica Mars
gratziela întreabă: