| AndaDaniela a întrebat:

Serialul "Pariu cu viata" e foarte mediatizat,de ce, mie una mi.se pare o porcarie cu inclinatii nu tocmai pentru copii...

Răspuns Câştigător
| vlad89c a răspuns:

Serialul arata o lume dramatica, dar in mare parte adevarata, sunt oameni intr-adevar rapiti de pe strada (mai ales copii), cei care se drogheaza pierd totul; si chiar daca in unele episoade prezinta scene de sex, nu poate zice nimeni nimic, pentru ca are la baza educarea, dragostea neprotejata duce la copii (cum a fost Monica, care si-a pierdut sarcina), drogurile distrug, trebuie sa fi atent pe strada si multe altele.
Eu m-am uitat pana in sezonul 3, pentru ca deja se repetau lucrurile, prea multe rapiri, chiar banale deja si iti dau un sentiment de 'deja-vu', apoi toate pareau la fel, si nu m-am mai uitat.
Ori cum, sunt actori buni, dar deja devine tipic tot ceea ce se intampla.
Adica deschizi televizorul, urmeaza pariu cu viata si te gandesti: Ahh, iar pariu cu viata, se intampla ceva rau, la sfarsit totul e bine, toti scapa cu viata, binele castiga; insa in viata nu e asa tot timpulwinking.

14 răspunsuri:
| SuRpRiZzA a răspuns:

Cine a spus ca e pentru copii? Copii doresc sa se uite..Deci.
Daca nu'ti place. Pentru te mai uiti?
Fara Suparare..Asta este parerea mea. happy

| AndaDaniela explică (pentru SuRpRiZzA):

Accept orice parere, dar colegele mele imi fac capul varza cu chestia asta:@

suntserios
| suntserios a răspuns:

E doar o unealta de marketing a trustrului pro. au targetat copii ca aia sunt mai naivi si viseaza cai verzi pe pereti. se pare ca smecheria le a reusit si acum storc bani seriosi.

| AndaDaniela explică (pentru vlad89c):

Depinde din ce "unghi" privestilaughingChestia e ca e la fel MEREU totul si colegele mele ma enerveaza, altceva nu mai stiu:@

| KimEunJung a răspuns:

Sunt si eu de aceeasi parere cu tine. Nu imi place deloc!

| AndaDaniela explică (pentru KimEunJung):

Ai cumva cam 12 ani si esti din maneciu?

| vlad89c a răspuns (pentru AndaDaniela):

laughing Nu trebuie sa te uiti daca nu iti place; se vor plictisi si ele, ori cum sezonul e pe terminate din cate stiu, caci vara nu sunt episoade noi.

| AndaDaniela explică (pentru vlad89c):

Nu ma uitlaughing

| KimEunJung a răspuns (pentru AndaDaniela):

Nu sunt din maneciu...

| AndaDaniela explică (pentru KimEunJung):

A,credeam ca esti alt cineva...

| hummmer a răspuns:

Mare caca serialu ăla.

| ÐiÐi a răspuns:

Exact, multumesc lui Dumnezeu ca mai sunt si oameni care gandesc ca mine laughing. Eu cred ca suunt doar niste copii care au devenit celebri jucand intr-un serial cu fapte NEADEVARATE cu nume care nu le apartin si tot se dau drept LALABAND in film, si ca tot veni vorba parca e muzical... deci mi se face rau cand ii aud I don't want to see si sunt prea multi disperati de ei... frate sunt doar niste copii platiti pentru raiting sa atraga fraierii care cred si pang pentru ce se intampla acolo.

Ma dispera Pariu cu Viata. Cea mai mare prostie ever.

| AndaDaniela explică (pentru ÐiÐi):

Si ever e putin zis.

| hummmer a răspuns:

O veste tulburătoare,dramatică,sfâşăetoare pentru copchii ce urlă, zbiară, bocesc, se zbuciumă pentru ăia: marele caca se termină, de tot.Rataţii se împrăştie, da parcă văd că apar în toamnă alte caca din astea, da' cu alt nume.
De acum prostimea, pardon fanii vor da zeci de lei să-i vadă, la concerte, nu gratis la tv ca pân-acum.