Paranormal activity, am crezut ca mor uitandu-ma la el
The grudge
Drag Me to Hell
Saw(toate partile)
Orphan
The Exorcist
Case 39(si asta e destul de infiorator)
Halloween
Mirrors
Poltergeist
Trick 'r Treat
The Fourth Kind(si asta e ciudat rau)
Dead Silence
Jeepers Creepers
Parasomnia (tin minte ca mi-o placut)
Cannibal Holocaust
il recomand pe primul, eu l-am si sters dupa, imi era frica sa-l tin in pc...era sa plang la final.
Uita-te la stiri . Trebuie sa te apuce groaza cand vezi ce se-ntampla in Romania .
The Human Centiped---Omul centiped
Orphana---Orfana
Drag me to hell---Tarata in iad
Himera, SAW 1, 2 3, 4, 5, 6 sint super toate daca o sa rezisti, Rokkk
FRIDAY THE 13 TH
Fear of the dark
Piranha
The Uninvited
gremlins
The Unborn
day of the dead
species 2
house of wax
Jennifer’s Body
Wrong Turn 1, 2, 3, e super filmu
Frontière(s) filmu asta te ingrozeste
Mai am multe filme ca eu sint fana lor iar daca vrei ceva cu vampiri poftim...,, Underworld,, 1, 2, 3 cel mai tare film cu vampirii, care imi place lla nebunie.Vizionare placuta...
Nu stiu daca sunt filme asa de tari sa nu mai poti dormi dupa ce le-ai vazut.
Poate daca ai face sex fara prezervativ, atunci ai putea sa nu mai dormi pana iti vine iar ciclul.
Apropo de asta, nu suntem la categoria Dragoste si Sex?
Si nu fa asa ceva, numa' am glumit!
Dooamne ce porcarie de film paranormal actiity . In ea era fantoma ma, eu mi-am facut cruce cand am vazut ce final naspa a avut filmul, ce ti-o fi placut asa mult la el 'Fetita' nu pot sa stiu... mie mi-a placut Drag me to hell, desi e putin desen animat pe la jumate.
,,insidios" cel mai tare film de groaza nu conteaza daca e noapte sau e zii tot va ingrozitii:X
The hatchet 1, 2 ( daca vrei sa vomitzi ) The exorcism of emily rose, The last exorcism, Incubus, All the boys love Mandy` nu stiu cum ce mai e. horror caver, laboratorul groazei, Orphan, The ring, ( asta e taree ) Alien, Experiment fatal, Saw` ( tot partzile), Detention, sh multe altele d care nu`mi aduc aminte acum sper ca te-am ajutat :d
Ce v-a speriat asa rau The Grudge?), eu la el am ras in loc sa plang. E misto, da' nu prea), nu te sperie.
Birdemic 1 sau 2 dupa ce ii vezi efectele speciale nu cred ca mai dormi.