1.Naruto este un anime de succes nu in desen animat!
2.Eu imi doresc din toata inima ca el sa nu mai inceapa pe programe de desene animate pentru ca multe secvente sunt taiate fiind considerate prea violente! Naruto are bulina de 12 pe animax deci nu are ce cauta pe un post care il viozioneaza si copii mai mici!
3. Daca este fan Naruto poti lua ep de la capat pentru la TV aceste au fost cu mult taiate! Uite aici ww.anime.kage.ro/anime/naruto-anime/
Toate ep din seria Naruto sunt postate cu sub in ro! Daca termini seria acesta poti incepe seria Naruto Shippuden care inca contnua si in ziua de azi!(aici personajele au crescut) http://www.anime.kage.ro/anime/naruto-shippuden/
Naruto nu mai va incepe decat pe 25 decembrie! poti vedea seriale din 25, 26, 2,7... pe vplay
Succes! Funda?
Iti dau tie fundita daca imi zici pe siteul ala care mi l-ai dat unde incep episoadele de la 1
Naruto a inceput de mult e pe minimax dupa ce se termina desenele la 20:00 cred dar la mai vazut de multe ori uita-te si tu
Da,da naruto pe minimax da in alta limba parca asa stiam eu nu?
Stai linistit cu fundita, annahandball tea informat mai bine decat mine, ma bucur ca te-am putut ajuta!
Da dar astea erau episodele pe care le stiam eu care mi leai dat tu