| DorianDesteptu a întrebat:

Spuneti-mi si mie seriale cu prim sezon foarte bun,in afara de breaking bad game of thrrones prison break, ca le stim cu totii pe astea, stiti seriale bun si sub anii 90?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, Twin Peaks. Un Thriller psihologic de exceptie, acum ceva ani a aparut si sezonul 2.

| MotoBlitz a răspuns:

Cel mai bun serial de pe Netflix după părere mea este "Peaky Blinders" acțiunea se petrece în Marea Britanie în anii interbelici. Sper să îți placă!

| DorianDesteptu explică (pentru MotoBlitz):

Documentare,emisiuni ceva urmaresti? ceva emisiuni interesante ai putea sa-mi zici si mie?

| DorianDesteptu explică (pentru anonim_4396):

Emisiuni ceva recomanzi? dar ceva interesant, sa fie concurs de cultura generala, ceva legat de puscarii, de crime?

| MotoBlitz a răspuns (pentru DorianDesteptu):

Emisiuni "Lecții de viață", "În căutarea adevărului", iar documentare găsești și pe YT, depinde doar de ce gen să fie. Documentarul meu preferat este "România neîmblânzită". Caută pe YouTube dacă te interesează, "Lumea pe pământ" ( despre animale) sau dacă vrei război, istoria aviației, tancurilor, omenirii, istoria României găsești pe YouTube cu grămada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DorianDesteptu):

Singura emisiune care chiar mi-a placut cu adevarat a fost survival cu bear grylls.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DorianDesteptu):

Mai e si emisiunea cu supravieturire in zona urbana tot cu bear grylls.