Buna! Fratii lui Klaus nu au patit nimic. Doar atunci( in episodul 20 cred) mama lui Klaus a preluat, ca sa zic asa, corpul lui Rebekah pentru putin timp ca sa il transforme pe Alaric in vampir. In rest ei nu au nimic. Stii ca Elena se lovise rau la cap.Lui Jeremy i-au spus ca nu a fost grav, dar de fapt era mai rau decat o lovitura usoara. Ca sa o salveze, doctorita i-a injectat sange de vampir care vindeca orice afectiune rapid, numai ca daca mori cu el in corp devii vampir. Ei bine, cand Rebekah a incercat sa o ucida pe Elena, la sfarsit, si ea impreuna cu Matt au cazut cu masina in apa, Stefan l-a salvat mai intai pe Matt la insistentele Elenei, iar pana a venit sa o scoata pe ea, aceasta a murit avand sange de vampir in corp. Ceea ce ai vazut la sfarsit a fost ea reinviind, dar ca vampir. Cat timp Elena era in apa langa Matt isi amintea de noaptea in care au murit parintii ei, in acelasi mod, cazand de pe pod in apa si tot Stefan a salvat-o. poate si asta te-a facut sa fii putin confuz. Si alta secventa din trecut este aceea din bucatarie cu mama Elenei si matusa ei. Cred ca pur si simplu si le aminteste Elena de la contuzia aia. Asa...cum sta treaba cu Klaus. Deoarece stia ca Alaric va incerca din rasputeri sa il ucida pe Klaus, Bonnie a facut o vraja astfel incat, daca moare K., acesta sa preia corpul lui Tyler. Bonnie a facut asta deoarece, daca murea Klaus, atunci toti vampirii creati de el mureau, inclusiv Caroline, Stefan, Damon, Tyler, mama lui Bonnie (deci a facut-o ca sa ii salveze). Totusi, nu l-a putut salva pe Tyler- ii trebuia un corp in care sa traiasca mai departe Klaus. Uita-te inca odata acum la episod si vezi daca il intelegi mai bine. Eu am incercat sa iti explic.
AdelaDiana întreabă: