Neștiind ce vârstă ai și ce anume consideri tu un film bun, am presupus că ai până în 16 ani și am ales filme interesante din diverse categorii, inclusiv animații:
Minunea, Ramona și Beezus, Cursa spre Witch Mountain, Peter Iepurașul, Prințul Persiei: Nisipurile timpului, Joaca de-a spionii, O altă joacă de-a spionii, Insula câinilor, Speed Racer, Animale fantastice și unde le poți găsi, Hook, Mary și floarea vrăjitoarei, O buclă în timp, Sucker Punch: Evadare din realitate, Inteligență artificială, Mereu la prima întâlnire, Edge of Tomorrow: Prizonier în timp, Pantera neagră, Jack și uriașii, Semne, Valerian și orașul celor o mie de planete, Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul fulgerului, Gardienii galaxiei, Avatar, Frații Grimm, Întrebări frecvente despre călătoria în timp, Dincolo de trecut, X-Men: Cei dintâi, Kong: Insula Craniilor, Thor, Thor: Întunericul, Femeia fantastică, Războiul lumilor, Grozavul și puternicul Oz, Jumanji: Aventură în junglă, Raport special, Solo: O poveste Star Wars, Culoarea sentimentelor, Prinde-mă! Dacă poți, Strania poveste a lui Benjamin Button, Cei 6 super eroi, Rațiune și simțire, În căutarea Tărâmului de Nicăieri, Pacientul englez, Fără zgomot!, Proiectul Florida, Sus, în aer, Legea pământului, Hotelul Marigold, Descendenții, Minus 25° C, Ciocolată cu dragoste, RocknRolla, Quintă Royală, Iubiri încurcate, Vârsta inocenței, Rango, Moșul cel rău, Vechea gașcă, Jaf în stil italian, Ghost Rider, Jocuri patriotice, 48 de ore, Cod roșu de jaf, Familia Addams, Valorile familiei Addams, Povestea unui cavaler, Omul Păianjen 1, 2, 3, Colateral, Fotbalistul shaolin, Cherokee Kid, Soarele de la miezul nopții, Rio, În timp ce tu dormeai, Jurnalul unui puști, Jurnalul unui puști 2: Rodrick e cel mai tare, Starsky și Hutch, Comedie de groază 1, 2, 3, Jaf cu stil, Tad și secretul regelui Midas, Aventuri la școală, Ralph Strică-Tot, Wall-E, CHIPS: Polițiști de belea, Vrei să te însori cu mine?, Un bacșiș de 2.000.000 $, Familia Monstrulescu, Am cumpărat o grădină zoologică, Vin britanicii, Diavolul se îmbracă de la Prada, Hereafter: Dincolo de viață, Firma, Snake Eyes, Godzilla, 21, Scor final, Pasager în trenul terorii, Good Will Hunting, Interstellar: Călătorind prin univers, Rebelul din lanul de secară, Muntele dintre noi, Dovada, Camera lui Marvin, King Arthur: Legenda sabiei, Orașul polițiștilor, Apă pentru elefanți, Fahrenheit 451, În sălbăticie, Wall Street, Tentația seducției, Rețeaua de socializare, Fiu al Americii