Remember me,My sassy girl,The notebook,Step up, Water for elephants, If only.la unele chiar am plans neincetat. :* Vizionare placuta!
Titanicul si avatar in caz ca le-ai vazut iti recomand twilight ( 1, 2, 3 ) si calatorie nesfarsita cu multa actiune dar storc lacrimi
Eu sunt baiat si nu ca mi-ar fi rusine sau ceva dar eu chiar nu plang la filme, oricat de inmuietoare ar fi dar daca ar exista un film de dragoste la care sa plang, ala ar fi "A princess for Christmas". E minunat, serios, si chiar daca are "Christmas" in componenta, nu face decat sa accentueze ideea de dragoste. Merita sa te uiti!
Un **** de film, nu te uita la A walk to remember, uitate la strania poveste a lui benjamin button.
Cele mai emotionante pentru mine l-a care am plans o luna am fost a fost Titanic si Love story(1970)
Buna.
1.A Walk to remember(cel mai tare film care l-am vazut vreodata-romantic ma refer)
2. Titanic
3. Sweet November
4.The girl next door
Am mai vazut si alte filme bune dar care nu mi-au dat prea multe emotii sau deloc; a sa le scriu in ordine:When Harry Met Sally,Love Actually,The Holiday,If Only,How to deal, Love Story, The Notebook si mai sunt cateva dar nu mi le amintesc acum.
A walk to remember, the notebook, never let me go, step up, sweet november... iti dau si un serial :-D the vampire diaries este foarte frumos (poti sa il vezi pe vplay, dar trebuie sa iti faci cont). Sper sa iti placa!
DeniiBogdana întreabă: