A mai pus cineva intrebarea asta acum cateva zile...I-am spus ca am avut banuiala absurda ca ruleaza un film erotic, dar s-a dovedit ca era un film de groaza...Am fost cu niste prietene de-ale sora-mii la filmul ala Mama, la fel interzis sub 18. Ele sunt minore.Nu le-a intrebat nimeni daca au peste 18.Nu ai nimic de pierdut daca incerci.
Depinde cat de "intelegatori" sunt vanzatorii/vanzatoarele sau aia care mai supravegheaza intrarea in sali. Evident, daca arati macar putin mai matur, mai de 18...
Succes!
Da, bineinteles. Acuma depinde totusi de varsta ta Incerci sa pari cat mai matur. Desi nu cred ca ti-ar zice nimic, nu iti cere vreun act sau ceva. Colegii mei intrau si in clasele de gimnaziu. Eventual, daca mergi cu carnetul de elev s-ar putea sa vada ca nu ai 18 ani. In rest. Multa bafta!
Daca pari mai matur cred ca poti intra...sau daca mergi cu un grup de amici.
Si am remarcat raspunsul lui st3Dub la filmul Mama puteai intra daca ai +15 plus de asta am vazut filmul! Cred ca nici varamea de 5 ani nu se speria la filmul acela
Da? Vai de capu meu, ca pe mine m-a speriat. Nu mi-a palcut deloc.Nu ma omor cu filmele de gen.
butterflyyy întreabă: