| ELInspectore a întrebat:

Stiti cumva daca mergi la cinema si un film este interzis sub 18 ani si ai mai putin de 18 ani poti sa mergi?

Răspuns Câştigător
| st3fDub a răspuns:

A mai pus cineva intrebarea asta acum cateva zile...I-am spus ca am avut banuiala absurda ca ruleaza un film erotic, dar s-a dovedit ca era un film de groaza...Am fost cu niste prietene de-ale sora-mii la filmul ala Mama, la fel interzis sub 18. Ele sunt minore.Nu le-a intrebat nimeni daca au peste 18.Nu ai nimic de pierdut daca incerci.

4 răspunsuri:
| dodo1530 a răspuns:

Depinde cat de "intelegatori" sunt vanzatorii/vanzatoarele sau aia care mai supravegheaza intrarea in sali. Evident, daca arati macar putin mai matur, mai de 18...
Succes!

| LissLiss a răspuns:

Da, bineinteles. Acuma depinde totusi de varsta ta thinking Incerci sa pari cat mai matur. Desi nu cred ca ti-ar zice nimic, nu iti cere vreun act sau ceva. Colegii mei intrau si in clasele de gimnaziu. Eventual, daca mergi cu carnetul de elev s-ar putea sa vada ca nu ai 18 ani. In rest.hee hee Multa bafta!

| gingergirl1 a răspuns:

Daca pari mai matur cred ca poti intra...sau daca mergi cu un grup de amici.
Si am remarcat raspunsul lui st3Dub la filmul Mama puteai intra daca ai +15 plus de asta am vazut filmul! Cred ca nici varamea de 5 ani nu se speria la filmul acela laughing

| st3fDub a răspuns (pentru gingergirl1):

Da? Vai de capu meu, ca pe mine m-a speriat. laughing Nu mi-a palcut deloc.Nu ma omor cu filmele de gen.