Skip Beat - 26 episoade -comedie
Kimi ni todoke - 2 sezoane a cate 13 episoade - foarte hazliu si romantic
Usagi Drop - 131episoade - foarte frumos, are numeroase faze amuzante
Ouran Highschool Host Club - 26 episoade - comedie in stare pura
Ikoku Meiro no Croisee -12 episoade - o serie frumoasa si simpatica
Bokura ga Ita - 26 episoade - este mai mult in genul lui Nana si Paradise Kiss, mai mult romantic decat comedie
Toradora - 26 episoade - comedie, razi cu lacrimi la ea
B Gata H Key -12 episoade - protagonista e penala
Clannad si Clannad Afterstory -ambele sezoane au cate 26 de episoade deci sunt un pic mai lungi, dar povestea este superba si e plina de faze comice
Hyouka - 25 episoade, ongoing, destul de comic
Kimi to Boku - ambele sezoane au cate 13 episoade
Kuragehime -11 episoade
MM! -12 episoade, din pacate autorul povestii din spatele acestui anime a murit asa ca nu va mai fi nicio continuare, are finalul in coada de peste
Nodame Cantabile - un sezon de 23 de episoade + 2 sezoande de cate 13 episoade fiecare, dar merita vazut, multe momente hazlii + o poveste frumoasa +multa muzica buna
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai -12 episoade
Seitokai no Ichizon -12 episoade - parodiaza alte serii anime mai mult sau mai putin cunoscute
Daca vrei mai multe informatii despre aceste serii, gasesti aici : www.myanimelist.net
Incearca www.anime-nolimit.ro
Are destul de multe anime-uri de acest gen.
Succes;)
Eu am urmarit un anime foarte frumos...dar putin supranatural. Poti incerca sa te uiti la el.Se numeste Special A! Acesta este sfatul meu...Bafta!
Wohoo! Sunt muuulte!
Daca vrei ceva recomandat de mine pot sa iti zic: Clannad (foarte dulce, 2 serii de peste 20 de episoade daca imi aduc bine aminte), School Days (nu prea mi-a placut, o intorsatura cam ciudata, dar la altii le-a placut), Uta no Prince-sama (superb, astept sezonul 2!), Kaichou wa Maid-sama (nu te poti numi otaku daca nu il vezi!), Kimi ni Todoke (foarte aproape de viata reala din Japonia), TodaDora (super somic), Special A (preferatul meu!), Ouran High School Host Club (comic si totusi foarte sulce), Myself; Yourself (ceva destul de normal, dar a fost destul de fain), Air (nu prea l-am inteles, dar mi-a placut). Iti mai zic cateva in raspunsul urmator