Am vazut unul super fde groaza cu o spperitoare, unul care e tare infricosator ar fi Oglinzile ucigase sau casa de ceara.Si mai era unul care ii taia parti din corpul oamenilor si le vindea pentru bani )
Pai depinde si ce vrei de la un film horror,sa fie captivant sau sa iasa mult sange. Incearca saw, e cam sadic. Poti incerca si The ring (daca nu l-ai vazut) sau poate daca vrei ceva mai infricosator, cu atmosfera horror incearca Buried ( unu ingropat de viu ) sau Paranormal activity (1 si 2, desii nu recomand ca m-am plictisit la el.) Si Mirrors mi-a placut, dar nu l-am vazut decat pe primul.E destul de infricosator la sfarsit.Sau poate Piranha 3d (este foarte multa actiune,si sange ) e destul de interesant mai ales sa te uiti cu prietenii la el .Sau poate Final destination, te tine in suspans rau, si e foarte tare o sa apara si 5-ul acum. prin octombrie sau septembrie nu stiu, pacolo, cred .Hmm...nu mai stiu! Mai sunt multe, daca vroiai sa le aflii pe toate scrie la google filme horror, eu ti-am zis cateva pe care le-am vazut si eu
Si mie imi plac foarte mult filmele horror... mai ales cele cu Zombie... Infectii etc
Silent hill, mirrors1, 2drag me to hell...cube1,2,3,zombi lend asta e si comedie dar e super,
Fritt vilt, Dead Snow, Quarantine, Diary Of The Dead, Dawn Of The Dead, Silent Hill, 28 Weeks Later, Underworld, House Of Wax, etc.etc.
Mmmm...hoorror aventura dar iti recomand un site divix sau cinemagia...(divix vezi filmele cinemagia le cauti)(fundita?)