| Ada11 a întrebat:

Sunt putin confuza. laughing Acum ceva vreme am vazut pe HBO un film in care un batran era ultimul supravietuitor al speciei noastre, si povestea unor roboti sau unor ceva specimene avansate despre ceva. Filmul mai mult era despre cand era el tanar si alerga din stanga in dreapta cu nimeni in jurul lui, si tot ce facea parca se repeta, nu? Cum se numeste acel film? Pana acum credeam ca acesta e INCEPTION, da nu cred ca e, pentru ca nu mi-l amintesc pe Leonardo DiCaprio in filmul acela. Parca era un tip brunet,cret, cu ochelari?

Nu stiu, dar va rog macar dati-va cu presupusul. Am nevoie de un film de genul asta urgent.-un film care e suprapus cu mai multe intelesuri si esti captat de chestii care nu a trebui, si mno. Oricum laughing

Multumesc, va fi cea mai meritata funda pe care am dat-o pana acum!laughing

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Cred că e Mr. Nobody thinking s-ar putea să fie altul, în ăsta era ceva mai multă acţiune.

6 răspunsuri:
| adrew a răspuns:

Hehe m-ai intrigat, astept si eu denumirea laughing

| adrew a răspuns:

Un film asemanator este "Mr.Nobody"

| Ada11 explică (pentru adrew):

JACKPOT! Asta e laughing Vai, mersi mult mult mult de tot! Mie tare interesant mi s-a parut. Si la fel e si Inception. Daca nu l-ai vazut, treci urgeeeeeent si vizioneaza-l. Face toti banii. Scuze, m-am entuziasmat tare, ca sunt vreo 5 luni de cand caut numele filmului.

Merci, merci, merci, merci! :*

Ah, am dat fundita la cine nu trebuia sad vezi ca fac o intrebare noua sa o primesti acolo.

| adrew a răspuns (pentru Ada11):

Hahaha nu am nevoie, iti plac filmele mistery? Iti recomand si "Fountain" 2006, dar te previn e un film foarte greu de inteles, eu a trebuit sa-l reurmaresc de vreo 3 ori

Ok, merci! O sa il vizionez cat de curand se poate.