Salut, nu ii stiu dupa nume, dar cred ca o sa castige tipul care a indoit lingurile la preselectii fiindca nimeni nu a mai facut asta la tv la noi.Si fiindca el a venit cu chestii noi, adica faza cu disparitia sau teleportare a mai fost facuta de multe ori si e simpla daca exersezi putin. Sper sa castige ilusionistul ala cu lingurile.
Kream cred o sa castige pentru ca data trecuta a castigat adrian tutu si era repar ca alexe krem. funda pls macar asa aiure anul am primitpo niciodata
Mie imi place Krem, insa nu cred ca trebuie sa castige pentru ca o sa ajunga un mare infumurat, ca si Tutu.
Gog ar fi cel mai potricit, ar trebui s afie promovate mai desc astfel de numere.
Pe cand ala cu cubul lui. Ala nu e talent, e munca, nu cred ca ar trebui sa il duca mai departe chiar daca stie ce face si se descurca bine.
Cred ca ar trebui sa castige Gog, e foarte tare ce face tipul..pe mine ma lasa cu gura cascatacum poate sa faca anumite lucruri, dar oricum a zis ca in finala o sa ne explice cum face el lucrurile astea=ILUZIONISMUL. abia astept castigatorul, sper sa fie acela la care ma gandesc eu
Esti jalnic, cersetorule.
Eu sunt mare fan al muzicii rap si pot spune cu mana pe inima ca Krem NU cantga deloc bine.Va castiga doar daca iar il vor vota toate retardatele in calduri, ca si pe Tutu.E simplu... exista multi raperi mai buni ca el in Romania ( Bitza, Cretzu, Cheloo, Raku, Cedry2k sunt doar cateva exemple )
Cristian Gog e absolut genial si nu cred ca exista iluzionist mai bun la noi in tara.Chiar sper sa castige, dar poporul roman mi-a mai demonstrat odata ca e lipsit de speranta.
Nici eu nu dau 2 bani pe Gog...Mare talent.a facut pact cu diavolul, acum ha sa-l votam drept ''Cel mai talentat roman''
Iar Krem nu este deloc ca Tutu...Adrian a fost votat pentru povestea lui, nu pentru talent.Iar Krem va castiga pentru versurile pe care le compune si sarmul sau.
EEEEuuuuuu am auzit de la Gog ca o zis in semifinala ca daca ajunge in finala isi dezvaluie o parte din trucurile sale! :O sper sa se tina de promisiune!
Nu imi pasa cine castiga.
Nu m-as mira daca castiga din nou vreun mare "talent" ca data trecuta.Din cate am observat romanii se pricep foarte bine sa voteze mari "talente"
Krem e ca tutu? Nu prea cred.
Cum zicea si Mihai Petre, la Romanii au Talent e nevoie de diversitate.Pentru mine cei care danseaza si canta nu mi se par talente.Cine a mai facu tpana acum iluzionism? Adica ok, nu Cristian Gog, dar ce ziceti de tipul acela cu (virgula) cubul sau Trio Zamfirescu? Astea chiar sunt talente adevarate.
Dar in fine, oricum Krem castiga...
Sunt multe smecherii pe care nu le putem explica.Nu e nici un pact cu diavolul, vorbiti numai prosti fara sa va dati seama ce spuneti.Omul asta a muncit enorm pana acum in strainatate ca sa poata face asta.Omul asta face sute de repetitii inainte sa apara in fata ecranelor.De ce spuneti ca e ceva supranatural orice care nu il puteti explica.
Ma cac pe el de gog eu ii zic goga de la gaze si ce porcarie mai face si ala zici ca e un mare kokalar... r fi meritat alti cu un TALENT ADEVARAT SEPCIAL ce dracu ma BAA terezitiva doar daca a facut niste cacaturi de **** mea trebuie sal votam domanee...
anonim_4396 întreabă: