| Belli a întrebat:

The Artist nu apare la noi in cinematografe :-s?

9 răspunsuri:
| RainOfColors a răspuns:

Va aparea in Romania pe 24 Ianuarie, peste 4 zile.
Sper ca te-am ajutat.

Apache
| Apache a răspuns:

Nu...romanii sunt mult prea rafinati ca sa vizioneze capodopere

Apache
| Apache a răspuns (pentru RainOfColors):

Doar in cateva cinema-uri...

| RainOfColors a răspuns (pentru Apache):

Pai da, dar apare in multe... nu a specificat in intrebare in care cinema. big grin

| Belli explică (pentru Apache):

La noi tot ce-i 3d e bun... din pacate happy.

| Belli explică:

Ai scris atat si nu ai putut sa aduci nici macar un argument clar cu care sa-ti sustii parerea... happy

| Dumnezău a răspuns (pentru Belli):

The Artist este un film ce nu trebuie apreciat, pentru ca:
-e o hipstereala penala vintage, apreciata pe nedrept
-n-are substanta si originalitate, e o poveste cliseica, inca de la inceput
-este prea laudat, cand e de fapt, doar un film mediocru
-nu exista in el nicio sclipire care sa justifice cele cinci Oscaruri pe care le-a luat acum o luna

Am scris si un post dens pe blog, ca sa justific de ce The Artist e nasol, si reprezinta involutia industriei cinematografice.Nu sunt fan al 3D-urilor, dar filme precum The Tree of Life sau War Horse, celelalte nominalizate anul asta la Oscaruri, bat la orice ora The Artist, la orice capitol, mai ales la profunzimea povestii si profesionalismul echipei ce participat la producerea filmelor.

| Belli explică (pentru Dumnezău):

Daca imi permiti o sa compar ‘cazul’ The artist cu Chicago. Multe premii Oscar… unele meritate altele mai putin meritate. Da’ de ce sa ne uitam urat la ele doar pentru ca au luat si premii nemeritate?… nu-i vina lor. Spun ‘si’ pentru ca Jean Dujardin a meritat din plin Oscaru’.
The Artist impresioneaza prin simplitate. Este un mixaj superb drama, comedie, romantic. Este creata perfect atmosfera aniilor ’20 ’30. Sa-mi spui tu mie ca nu ti-a placut imaginea cu George privindu-se in vitrina magazinului(cu costumul)… nu te-as crede. Apache il numea capodopera, eu nu as exagera… totusi il consider un film mare.

Întrebări similare