Ai zis c-ai vazut multe asa ca ce recomand eu sunt sanse sa fi vazut asa ca cauta tu direct aici :
https://filmeseriale. online/seriale/
Site-ul e foarte fain ca te poti uita direct, iar daca iti faci cont (Gratuit) marchezi episoadele vazute, bagi serialel dorite la `watchlist`, favorite, le marchezi ca vazute etc.
Poti alege si dupa gen.
Eu îți recomand un serial chiar fain, Imposters 2017 (seamănă întrucâtva, ca subiect, cu cel din filmul The Joneses 2009)
Stiu unul care are doar un sezon din pacate, dar e foarte bun:
Significant Mother, pe scurt serialul e o comedie romantica de 8 episoade, o tipa se indragoste-te de cel mai bun prieten al fiului ei, care e plecat la facultate.
De asemenea iti mai recomand unul care nu e romace, ci drama amestecata cu umor de bun gust, o productie HBO, italo-americana in regizia lui Sorentino:
Young Pope, pe scurt un tipa Larry jucat de Jude Law devine Pius al XIII, un Papa extrem de neconformist si foarte conservator, are cred ca tot 8 episoade, si al doilea sezon apare in 2018. Si in caz ca nu le- ai vazut mai recomand:
Sherlock,Hannibal,Dexter,Lie to Me, House M.D., si nu in ultimul rand SF-ul Doctor Who.
Încerca :
Dosarele x (e o serie super interesanta despre extratereștrii și multe altele, e din 1990 și ultimul episod a fost prin 2015)
Cum sa scapi nepedepsit (este drept o profa și elevii ei care sunt avocați și de întâmplă tot felul de lucruri ciudate dar e interesant, conține cam toate genurile " comedie, drama, romance", îl poți vedea pe AXN dar știam că începe noul sezon în septembrie)
Autopsia crimei (îl poți urmării pe AXN)
Minți criminale (despre crime, îl poți urmării pe AXN )
Vânătorii de umbre [ este serial după seria de carti Orașul oaselor, după prima carte s-a făcut și o carte, iar din celelalte cărți s-a făcut serialul; serialul este despre niște adolescenți ce trebuie sa se lupte împotriva umbrelor ( vampiri, vârcolaci, etc) ]
IZombie(e despre o fată care e zombi și trebuie să afle care e faza )
PopStefania întreabă: