| LisaJulie a întrebat:

Știți cumva de ce nu se baga filme mai vechi pe platformele de streaming? Adică filme din anii 30-40 care sunt primele capodopere ale cinematografiei!

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sunt de actualitate.
Ce filme îți place să vizionezi?

| LisaJulie explică (pentru anonim_4396):

Eu ma uit la tot felul de filme și seriale și uneori vad și filme mai vechi

| Cinic a răspuns:

Pentru ca nu exista cerere. Numai filme proaste au aparut in ultima vreme si woke. Doar lesbine si homosexuali. Din acest motiv am renuntat la hbo max si la Netflix. Elitele care stau in spatele marilor corporatii vor o sexualizare a copiilor si a adolescentilor si din acest motiv chiar si in desenele animate apar tot felul de chestii dubioase. Iti recomand " nosferatu" primul true horror facut vreodata. Daca nu ma insel a aparut in 1922 si in opinia mea este un masterpice.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai mult ca sigur nu exista niciun beneficiu economic

| Cavaler001 a răspuns:

Sunt filme vechi pe unele platforme. Vezi Skyshowtimewinking

| simplaexistenta a răspuns:

Aah, pai cum de ce, ca acum baga doar filmele care promovează cultura woke si LGBTQ

| Mosotti a răspuns (pentru Cinic):

Nu am inteles care e scopul alora mari de vor sexualizarea copiilor si adolescentilor! Care crezi ca e scopul?

Cam da, nu e cerere pentru alea bune, insa daca ne lua, dupa cerere, se prosteste lumea de tot.
Mai baga si pentru ceva bun, nu sa te limitezi doar la cerere de prosteala.

Asa e in regimurile de dreapta, statul e privatizat de fapt, totul sta la mana privatilor si conteaza doar profitul, in rest nimic.

| Cinic a răspuns (pentru Mosotti):

Scopul final este izolarea si indoctrinarea copilului. Atfel in viitor nu isi va dori familie sau prieteni ci un job si pozitie sociala. In loc sa isi doareasca el ceva anume, spre exemplu poate nu vrea o familie dar poate vrea sa viziteze lumea sau sa faca voluntariat sau orice altceva pozitiv, copilul/adolescentul/tanarul este indoctrinat sa munceasca cat mai mult si sa consume cat mai mult si sa aiba aceleasi idei si principii ca si clasa conducatoare. Un barbat singur va consuma mult mai mult decat un barbat cu o familie. Un barbat va fi invatat ca nu este suficient de bun daca nu are o anumita pozitie sociala sau daca nu are cel mai nou telefon si cele mai scumpe haine. O femeie va trece prin acelasi tratament. Va fii incurajata sa munceasca cat mai mult pentru angajator si i-se va induce ideea ca o familie o va trage in jos si ca ar deveni o sclava pentru copil si sot. Socitatea ii spune ca niciodata nu este destul de buna si de frumoasa. Ba este prea slaba, ba prea grasa ba prea... banala. Trebuie sa cheltuie sume uriase pentru cele mai scumpe machiaje si haine si chiar sa faca operatii estetice. Un om cu cat este mai izolat cu atat este mai usor de manipulat si de indoctrinat. Omul etse o fiinta sociala, are nevoie de o familie si de timp liber. Exista un motiv pentru care te simti bine in natura pentru ca ala este mediul tau natural si bun. De aia te sufoci in oras. Exista un motiv pentru ca iubirea unui barbat sa a unei femei te face sa te simti bine, pentru ca suntem facuti unul pentru celalalt. Motivul principal pentru care homosapiens a invins celalalte hominide este colaborarea si spiritul de sacrificiu dintre barbat si femeie. Tehnic vorbind omul de neandertal ne era net superior. Mai sanatos, mai puternici si mai rapizi. Si dupa cele mai recente studii, aveau si arme mai performante decat noi. Dar omul de neandetal avea o dieta aproape exclusiv pe carne si relatia dintre barbat si femeie, era aproape exclusiv bazata doar pe procreere. Existand nenumarate dovezi care arata ca mascululul in lipsa hranei isi manca " sotia" sau proprii copii. Lipsa unui trib si lipsa spiritului de sacrificiu l-a facut pe omul de neandertal sa dispara. Izalare si consumerim in preistorie.

| IonelFlorianUrzica a răspuns (pentru Cinic):

Ce comentarii homofobe si rasiste

| IonelFlorianUrzica a răspuns (pentru simplaexistenta):

Numai rasism si homofobie in Romania

| Cinic a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu am nici o problema cu homosexualii. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu corpul lui. Nu urasc un om pentru orientarea lui sexuala si consider ca un homosexual sau o lesbiana ar trebui sa aiba fix aceleasi drepturi ca si un heterosexual. Dar nu imi place campaniile astea agresive de promovarea a lgbtq.copii sunt incurajati sa devina "trans" pentru ca un copil care nu are descernamant sa i se permita un tratament pe baza de hormoni si chiar sa faca o operatie de schimbare a sexului, practic sa ia decizii in copilarie care il va afecta toata viata si cand se va razgandi va fi prea tarziu pentru ca corpul lui a fost distrus. Daca esti lgbt, nu te face cu absolut nimic mai special, este doar o preferinta sexuala.nu este nevoie sa faci parade si sa pozezi in victima. Ai aceleasi drepturi si obligatii ca un hetero. Vezi ce mizerii se intampla acum in sport, unde barbati biologici concureaza cu femei biologice. Barbatul are cromozoni barbatesti, testosteron, oase mai groase si mai multa masa musculara. Dar el se simte " femeie" si drept urmare intra in competitii cu femei adevarate care nu au aptitudinile fizice necesare pentru a concura cu el. Rasist chiar nu stiu de ce mai facut, dar presupun ca din moment ce ma consideri " homofob", neaparat ca sunt si " rasist".

| simplaexistenta a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu am zis ca urăsc un om pentru ca se simte atras de sexul lui, ci pur si simplu nu sunt de acord cu asta. Femeia e femeie, bărbatul e bărbat si ambii au fost facuti unul pentru celălalt. De ce sa schimbam mersul lucrurilor cand ele trebuie sa decurga firesc si simplu? De ce sa pretindem ca suntem ce nu suntem? In fine, fiecare face ce vrea cu viata lui, nicio problema, dar asta nu înseamnă ca face neaparat ceva bine.

Adevaru e ca...sincer nici varianta naturala nu-mi place deloc sa traiesti doar sa procreezi adica sclavul naturii de data asta, si sa te sacrifici tot in numele la asta. Sa mananci numa carne mereu...
Deci sclavul bogatilor, sau cel al naturii, oricum bine nu ne era.

Si asa era! Femeia era sclava familiei, barbatul cam la fel. E corect, zic ei bine ce zic.
Doar ca acum se schimba stapanul doar. In nici o varianta nu te bucuri prea mult de viata.

Insa mai sunt si cei care realizeaza si nu vor fi sclavii numanui, dar mai putini. Lucra acolo cat lucra sa fie multumiti fara a lupta mereu pentru mai mult ca sa consume mai mult si sa munceasca mai mult.
Asa ca aia e.

Normal ca un barbat fara copii mananca 5 eclere si nu jumate doar sa dea la copii sa faca jocul naturii, asta o simteam de mult de pe la 20 ani, ca barbatul e cam prostul familiei.
Iar femeia...vai de mama ei cu un 2 copii pe cap.
Si deloc nu mi-a placut! Instinctiv nu voiam asa ceva. Voiam sa traiesc pentru mine, sa ma bucur cat pot, dar nu voiam mereu mai mult insa.

Iar daca faceam o relatie o faceam de placere, sa ma simt bine cu femeia aia (fara copii), atat, deci pentru mine si pentru ea, si ea pentru ea si mine, nu pentru natura sau pentru bogati sa nu fac relatie.
Bine dracu ca s-au dus in pana mea aia, auzi, sa manance sotia si copiii, aoleu!

| Cinic a răspuns (pentru Mosotti):

Nu este nimic in neregula daca iti doresti sa nu ai copii. Nu toti ne dorim aceleasi lucruri. Doar ca societatea din ziua de azi le spune oamenilor ce anume sa isi doreasca si ce anume sa nu isi doreasca, mai precis il indoctrineaza. Cat despre faptul ca " barbatul este prostul familiei " nu as fi de acord cu asta. Adica daca imi doresc un copil, asta ma face sa fiu si pregatit sa fac sacrificii. Sa muncesc extra si sa renunt la placerile mele pentru el. Si da, femeile au avut o viata oribila. Erau obligate sa stea in relatii cu barbati care le abuzau si nu puteau sa plece. Are sens ce spui si observ ca ai citit cu atentie comentariul meu. Ai citit si ti-ai tras propriile concluzii pe baza propriilor experiente. Desigur ca eu nu detin adevarul absolut, eu doar relatez despre realitatea care se vede prin ochii mei.

Eu citesc tot indiferent cat se scrie, altfel nu postez undeva unde nu ma intereseaza, iar cand te intereseaza niciodata nu e prea mult.
Cand aud aia "ma scuzati ca scriu mult", nu e okey. Pai daca scrii pentru aia pe care i-ar deranja, nu mai scrii.

Se presupune ca scrii pentru cei carora le place ce scrii, iar pentru aia e ok oricat ai scrie, deci nu iti mai pui problema ca ai deranja. Restul sa nu scrie. Iar faza aia "scrii prea mult", i-am spart pe multi cu aia "dar sa citesti o carte de 500 pag nu e prea mult? Mai bine zi ca nu te int subiectul, si atunci ce cauti la subiectul asta?! De ce scrii?

Si daca societatea ne zice sa ne aruncam in cap, ne aruncam? Trebuie sa gandim si noi, chiar fraieri asa sa fim? Ce naiba. Te indoctrineaza daca esti fraier.

Adevarat ca nu toti ne dorim copii, insa majoritatea, ca tot asa au fost indoctrinati inainte sa vrea, ca asa le era interesul la aia mari atunci, aveau nevoie de lucratori, se investea, etc. Acuma s-a cam blocat economia lumii, si deci nu prea mai au nevoie de multi, ci doar sa ii munceasca pe mai putini dar mai mult.
Nu uita aia "aaa, daca nu faci copii nu poti fi fericit".
Ma luau vecinii la din astea cand aveam 17 ani, si ziceam "mmm, ma...e anapoda rau ce zic astia".

Nu e chiar asa, f multi barbati au probleme cand femeia naste, se stie asta, si un taximetrist mi-a zis (a divortat), se simt neglijati, aia uita ca mai are si barbat, si aluia deloc nu ii place, zice asa inainte, dar nu stie de fapt ce inseamna sacrificiul, nu prea ii convine sa renunte la el asa cum zice inainte.

Si e vb ca stiu femei care si cand avea copilul 8 ani il neglija pe barbat, deci deja nu mai se punea problema ca era mic si asa mai departe.
Ala pleca la alta pentru distractie si sex, sau plecau de tot unii din ei.

Eu de adolescent simteam ce vreau, ce nu vreau, oricine orice spunea.
Cu relatiile am tras concluzii de pe la 19 ani de cand o ruda de 52 ani ma initia in ale relatiilor, asa logic explica si dadea exemple pe care le-am verificat, ca realizam singur ca asa e.

Iar despre manariile politice mai incoa am tras concluziile analizand toate faptele, si asa ai adevarul, nu din surse.

Ca daca pun intrebarea "de ce cum a inceput razboiul din Ukraina, cam la 2 saptamani asa brusc nu s-a mai vb de covid", nu stiu cine face legatura si isi da seama care a fost manevra cu covidul. A dracu coincidenta.

Ce scop a fost, daca s-a atins acel scop, daca nu, de ce nu s-a atins (ca nu s-a atins), si ce au facut cand au vazut ca nu s-a atins, si de ce.
Si asa la toate faptele, si te prinzi ca vor sa vrei ce vor ei.