anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am vazut Titanic pe protvlove struck si voiam sa va intreb: Povestea de dragoste din film este inspirata din realitate? Cei 2 protagonisti au existat si in realitate si a scapat numai ea, nu?
Ma impresioneaza foarte mult acest film. Plang numai cand aud melodia crying Nu ma satur niciodata de ellove struck
Funda.

Răspuns Câştigător
| LoveAngel223 a răspuns:

Cazul este real, dar povestea de dragoste nu este aceea. Rose batrana era o actrita. Si eu am avut pe cineva din familie care a fost pe Titanic dar a murit. Stiai ca in 2012 se vor implini 100 de ani de la scufundarea titanicului? Cel real. Si un vas de croaziera (imi scapa numele) va merge pe drumul pe care a mers titanicul, dar s-au vandut toate biletele. Sunt 1326 cred de persoane si se spune ca locul acela este blestemat si nimeni nu a mai fost pe acolo si in anumite nopti se aud zgomotele persoanelor care au decedat acolo. Am cam deviat de la subiect dar, na m-am gandit ca te intereseaza. Oricum reala sau nereala povestea a fost chiar foarte, foarte frumoasa. Cat despre Leonardo Dicaprio si Kate Winslet se spune ca au avut o relatie dar s-au despartit.

74 răspunsuri:
| bogza2 a răspuns:

Pai daca nu se scufunda Titanicul era pana si in zilele noastre. Eu de pilda ma uit pe net gen discovery, descopera si e adevaratwinking

| AndreiDoMino a răspuns:

Femeia batrana este adevarata supravietuitoare de pe Titanic. Cei care au vrut sa faca acest film au intrebat-o daca doreste sa joace rolul, iar cei 2 protagonisti sunt artisti, nu sunt adevaratii supravietuitori. Apropo poza, cea din seif este adevarata. B.afta

| Sabiii a răspuns:

Si eu am plans cryingEste un film impresionant... Ca sa iti raspund la intrebare:nu, cei doi nu au existat in realitate, sau poate ca da dar nicaieri nu scrie de ei, pentru ca multi au facut cercetari si nu s-a aflat nimic de asa ceva.Eu asa stiu, ca nu au existat.Mai documenteaza-te oricum.

| tzzp a răspuns:

Ce a fost in Titanic ramane in Titanic, niciodata nu cred ca o sa fie gasit!

| lavinia_6809 a răspuns:

Eu cred ca este adevarat, am vazut azi filmul si am plans la el, cati oameni au murit dar cel mai rau imi pare de Rose si de Jack, se iubeau mult si din pacate Jack a murit. Mi-as dori sa fiu si eu pe TITANIC, poate as fi putut salva vasul si oricum in zilele de azi nu mai e asa frumos ca atunci, alta viata, asta e:X

| felinadenoapte18 a răspuns:

Nu fata, prima data a fost o carte scrisa despre titanic si dupa cartea aia s-a facut vaporul cu aceeasi denumire.
1. da, e adevarat.
2. dupa aceasta intamplare si carte s-a facut filmul, funda te rog.

| Anda_6060 a răspuns:

Povestea nu e reala si au fost doar 4 supravituitori printre care doar unul a fost pe vapor pana in momentul in care barca se intoarce unde in film Leo si Kate incep sa isi tina respiratia. Dar si in film, daca te uiti in momentele acelea ale filmului filmeaza un barbat mai gras imbracat in alb. Este bucatarul vaporului, el este acel supravietuitor. Filmul a facut tot in afara de povestea de dragoste aproape exact cum a fost. Eu nu intalegeam de ce il filma acolo pe bucatar, da am citit si no. E super, filmul da-i asa trist, de ce nu putea trai si el crying si in plus Leo e super dragut. Si nu a fost o poveste de dragoste intre el si Kate, ba chiar toata lumea comenta ca ei se urau si cum au putut filma cu atata pasiune unul pentru altul. Iubesc filmul si si mie imi vine sa plang cand aud piesa crying

| Selyna a răspuns:

Buna!
Povestea dupa care s-a realizat filmul este in totalitate adevarat, nimic nu a fost inventat, iar filmul a fost turnat pe baza declaratiilor supravietuitorului naufragiului. Printre aceia s-a aflat si Rose, care in 1997 cand a fost turnat filmul, pe baza povestirilor ei s-a realizat intregul scenariu al filmului. Rose a decedat la varsta de 101 ani, la doar 2 luni dupa incheierea filmarilor. Tot scenariul filmului este absolut real, nu s-a inventat nimic, iar filmul a fost turnat pentru a comemora 85 de ani de la scufundarea Titanicului si povestea dintre Jack si Rose a fost la fel de adevarata, confirmata de Rose de asemenea. Rose nu este un personaj oarecare, o batrana de 101 ani, luata la intamplare la filmari si pusa sa povesteasca nu stiu ce tampenii despre ce naufragiu. Nu, Rose a existat, la fel si Jack si intreaga lor poveste de dragoste care in combinatie cu povestea Titanicului au captat atentia unei lumi intregi.
Sper ca te-am ajutat!
Succes!

| andrutza_8180 a răspuns:

Da, povestea este adevarata. Acea batrana era cea care a supravietuit la scufundarea Titanicului, iar el a murit exact asa cum a fost si in film salvand-o pe eastraight facestraight facestraight face frumos si dramatic.

| Roxanna_2038 a răspuns:

Vreau sa iti spun ca si eu am plans chiar si dupa ce s-a terminat filmul. Si cazul este real, dar actorii sunt actori. Leonardo Dicaprio (Jack Dawson) si vestita actrita Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) sunt doar personajele care joaca. Babuta aceea chipurile este Rose, singura supravietuitoare si povesteste ea cum s-au intamplat lucrurile, ai inteles? Vreau fundita.

| djdadu a răspuns:

Continuare la raspunsul dat de mine anonim ca nu aveam cont:

Referitor la acel diamant, el a existat, dar nu a avut nici o legatura cu R. M. S. Titanic! James Cameron a fost inspirat de Diamantul Sperantei pe care Regele Louis XVI al Frantei l-a facut cadou Mariei Antoaneta pentru colectia acesteia de bijuterii.

| alinadiana_7199 a răspuns:

Da. Povestea este adevarata. Din cate stiu eu de la bunici personajul principal de pe atunci(ea-) ar fi singura care a supravetuit. Si ea a povestit mai departe. Asta o stiu de la bunica mea.