Cazul este real, dar povestea de dragoste nu este aceea. Rose batrana era o actrita. Si eu am avut pe cineva din familie care a fost pe Titanic dar a murit. Stiai ca in 2012 se vor implini 100 de ani de la scufundarea titanicului? Cel real. Si un vas de croaziera (imi scapa numele) va merge pe drumul pe care a mers titanicul, dar s-au vandut toate biletele. Sunt 1326 cred de persoane si se spune ca locul acela este blestemat si nimeni nu a mai fost pe acolo si in anumite nopti se aud zgomotele persoanelor care au decedat acolo. Am cam deviat de la subiect dar, na m-am gandit ca te intereseaza. Oricum reala sau nereala povestea a fost chiar foarte, foarte frumoasa. Cat despre Leonardo Dicaprio si Kate Winslet se spune ca au avut o relatie dar s-au despartit.
Pai daca nu se scufunda Titanicul era pana si in zilele noastre. Eu de pilda ma uit pe net gen discovery, descopera si e adevarat
Da, Titanic a existat şi chiar s-a scufundat şi un regizor s-a gândit să facă un film după povestea dată de supravieţuitori. Persoanele reale, nu cele care au jucat în film, da au existat şi numai Jack din păcate a murit.
Şi mie îmi place foarte mult şi mă pune pe gânduri, ce aş face dacă aş fi şi eu în situaţia aceea, etc.
La sfârşit încep să plâng foarte mult şi nu ştiu dragostea lor (chiar dacă acum este interpretată ) au încercat s-o facă cât mai reală şi nu ştiu, îmi intră adânc la inimă.
Vizionare plăcută şi data viitoare.
T.
Filmul e realizat pe baza unei intamplari reale.
Baba Rose este cea care a supravietuit, el chiar a murit.
Titanic s-a scufundat in 1912.
Si eu am urmarit filmul
Da. Povestea este adevarata. Din cate stiu eu de la bunici personajul principal de pe atunci(ea-) ar fi singura care a supravetuit. Si ea a povestit mai departe. Asta o stiu de la bunica mea.
Da, povestea este adevărată. Un scufundător care căuta un anumit diamanat care se presupunea că ar fi fost pe Titanic a găsit, în locul diamantului, un desen cu o femeie care avea diamantul la gât. După ce desenul a fost prezentat la ştiri, o femeie bătrână a declarat că ea era fata din poză şi a povestit povestea şi aşa a luat naştere Titanicul.
Eu inca plang, nasol rau ca se intampla lucrurile astea si in viata de zi cu zi. E frumos totusi ca Rose a cunoscut ce inseamna iubirea adevarata, unii traiesc toata viata fara sa cunoasca ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit. Greu de inteles viata asta, de ce trebuie sa murim.
Cei 2 NU au existat, ei doi au fost inclusi in film pentru a fi cu adevarat o drama pentru tragedia intamplata si pentru a avea cine comenta despre gresesile facute cand erau in submarin si pentru a face o comparatie dintre Titanic cum arata atunci si cum arata acum sub ape.
Funda :X?
Si eu am inteles ca au existat si in realitate... dar unii spun ca nu, ca au modelat ei povestea sa para mai frumos filmul. Si batrana stiu ca a murit acum de curand si se numea altfel, nu Rose.
Buna
Da. Titanic chiar a existat.
Si Rose a existat (Babuta aia). Titanic s-a scufundat in 1912.
S-a scunfundat in oceanul prin care treci din Anglia-Franta cu vaporul(Ferrybot).
Si eu stau in Anglia si am fost prin Franta/Italia si am trecut prin oceanul ala.
M-am uitat si eu in seara asta pe Protv si chiar mi-a placut Titanic.
Asta e filmul meu preferat si e filmul care ma impresioneaza.
Am inceput sa plang atunci cand s-a scunfundat.
Stateam si ma gandeam, ce spaima au tras oamenii aia ...CATI OAMENI AU MURIT!
Si stau si ma gandesc oare daca eram si eu acolo?
Deci cum am spus.Rose e adevarata. Ea a supravietuit. Dar el nu, din pacate.
Sper ca ti-am fost de folos.
Fundita.
Da, a fost real, doar dupa asta s-au inspirat cei care au realizat filmul, altfel nu mai avea rost sa faca un asa film reusit daca nu se inspirau din realitate
Si eu la fe!
E a 7-a oara cand il vad si plang ((
Filmul e adevarat, Jack a murit!
Povestea lor de dragoste e superba, e imposibil sa nu plangi (
Ma indoiesc ca exista vreun sambure de adevar in povestea de dragoste. Este doar o modalitate inedita de a prezenta o tragedie care a socat lumea la acea vreme - scufundarea Titanicului. Care apropo, nu a fost nici cel mai mare vas care s-a scufundat, nici scufundarea care a produs cele mai multe victime, celebritatea lui fiind legata mai mult de publicitatea care i s-a facut acestuia inainte de prima (si ultima) cursa.
Nu fata, prima data a fost o carte scrisa despre titanic si dupa cartea aia s-a facut vaporul cu aceeasi denumire.
1. da, e adevarat.
2. dupa aceasta intamplare si carte s-a facut filmul, funda te rog.
Personajele Jack si Rose sunt personaje fictionale, introduse in film de James Cameron. Este adevarat ca femeia batrana de la inceputul filmului a trait o poveste de dragoste pe Titanic, dar ea nu se numea Rose. Pe Titanic nu au existat foarte multe personaje care erau si in film. O lista cu pasagerii de pe Titanic o gasiti chiar aici http://www.encyclopedia-titanica.org/titanic_passenger_list/ ...Foarte multe date nu se stiu, un singur lucru imi este foarte clar, daca ar fi lovit aisbergul frontal, nava ar fi plutit pana la New York.
Pentru cei ce vor sa afle mai multe, un lucru interesant este faptul ca violonistul Wallace Henry Hartley a continuat sa cante impreuna cu colegii lui pana ce vasul s-a scufundat.
Pentru cei ce vor sa afle date despre pasagerii din Titanic care au fost personaje si in film, intrati aici http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/titanic.php
Pentru cei ce posteaza unele chestii, am citit cateva postari si mi-am dat seama ca unii raspund fara sa se documenteze macar oleaca. Va rog documentati-va inainte de a posta pentru a ajuta persoane precum Cora care vor sa afle ceva adevarat, nu parerea unora!
Continuare la raspunsul dat de mine anonim ca nu aveam cont:
Referitor la acel diamant, el a existat, dar nu a avut nici o legatura cu R. M. S. Titanic! James Cameron a fost inspirat de Diamantul Sperantei pe care Regele Louis XVI al Frantei l-a facut cadou Mariei Antoaneta pentru colectia acesteia de bijuterii.
"There was a ship titled Titanic and it did sink. Some of the characters on board the 1997 movie version are based on real people, however Rose and Jack's story is made up.
Read more: http://wiki.answers.com/......true_story
Asadar, draga mea, ai raspunsul, cei doi au fost "inventati" ca sa prinda viata povestea "TITANIC". Ma bucur ca asa am descoperit si eu adevarul, tu m-ai facut curioasa si am cautat. La multi ani, apropo:)!
Da. DIN PACATE aceasta tragedie este reala si iubirea dintre Jack (Leonardo Dicaprio) si Rose(Kate Whinslet) este cat se poate de adevarata, Jack si-a dat viata pentru ea si a murit inghetat.
Din 2. 227 de oameni 705 au supravietuit
Acesta a fost naufragiul mileniului.
Titanicul(vaporul viselor) s-a scufundat pe 15 aprilie 1912, iar in 2012 in acea zi se vor implini 100 de ani moment de doliu pentru intreaga planeta.
Ma numesc Miruna si sper ca ti-am fost de ajutor
Titanicul este o pasiunde de-a mea si iti pot raspunde la orice intrebare
malinne întreabă: