| CraziNess a întrebat:

Twilight (toate filmele ) ori Harry Potter (toate filmele)?

Răspuns Câştigător
| Myuu a răspuns:

@HarryPotter
Tu de ce te iei de parerile noastre? Nu avem voie sa ne exprimam fara ca tu sa comentezi? E dreptul nostru si nu ni-l poti lua.
Mie imi place Twilight ca m-am regasit in el, in HP unde crezi ca ma regasesc? Printre balauri sau vrajitori? NU!
Eu nu vreau sa ma cert, dar daca tu tot comentezi parerile noastre, ce ai vrea, sa stam cuminti in timp ce tu ripostezi?
Pentru tine Hp e mai bun, pentru mine Twilight e mai bun, fiecare cu parerea lui, nu te mai lua de alti...In twilight vezi ce inseamna dragostea adevarata ceea ce eu cred ca nu ai cunoscut-o vreodata.
Mai lasa-ne sa ne spunem parerea, trebuie sa iti dam tie raportul? ce facem? cum sa facem? ce sa spunem?

Eu l-a inceput nici nu stiam ce e "twilight" ziceam ca e un "film prostesc cu vampiri" pana vara trecuta cand m-am gandit "sa vad si eu filmul ala, sa vedem cat de bun e" m-am uitat la prima parte si mi-a placut la nebunie, m-am uitat la a doua si la a treia...In cele din urma mi-am luat si cartile.Cu HP nu mi s-a intamplat la fel, am vazut un film pana la jumatate si m-am plictisit. Ce sa ii faci? asta e, nu imi place HP, nu am ce face, am incercat nu mi-a iesit si...asta e!

43 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Twilightlove struck domane nu m am rabdare pana se lanseaza Zori de zilove struck

| alyna a răspuns:

Twilight:X:X

| Rayyy a răspuns:

Harry Potter, fara sa stau pe ganduri.

| Radioactive a răspuns:

Acum sincer nu prea imi mai place Twilight, dar fiindca l-am vazut si am citit cartile, aleg Twilight. Si HP e frumos, dar nu am cititt cartile si am vazut doar cateva parti

| TwixulDrept a răspuns:

Home Alone (toate filmele )winkingwinking cand doua se cearta al treilea castiga he he hebig grinbig grinbig grin

| veronica a răspuns:

Sunt f diferite dar nu asta ai intrebat si raspunsul la intrebarea ta e twilight binenteles.

| veronica a răspuns:

Domnule Harry Potter(care nu esti dar oricum)vreau sa te anunt ca am citi toate cartile twilight si toate Harry, nu se compara binenteles cartile si povestile dar intrebarea a fost pusa de fetita de sus si toti au dreptul sa aleaga, sincer eu stiu ca twilight e nr1 in lume si a luat mai multe premii de cat Harry de cand e asa ca nu te mai mandri cu preferatul tau, eu stiu si stie toata lumea ca twilight e mai nou dar e MAI TARE
p. s. Stefy din cate stiu eu e atat de bogata incat nu are nevoie sa sterga pantofii nimanui.Nu am crescut in tara, nu am facut scoala acolo dar aici de unde sunt eu fani Harry ii numar pe degete.asa ca sa stii si tu ce se pertece in ue.

| veronica a răspuns:

Am aproape 28 de ani, ai impresia ca nu am crescut cu HP? da am crescut si m-am uitat la filme si mai mult am citit catrilre pe cand in rom nici nu se stia ca sunt si carti.nu ma contrazic cu tine si nu am zis ca nu e bun HP, dar dupa pererea mea gp e mai jos decat twilight(dupa parerea mea)mai am o prietena care are aproape 40 si crede ca HP e f tare si nu se compara cu nimic, eu nu le compar am zis asta si in primul mesaj doar cred ca e mai tare twilight.fiecare cu parerea lui.

| veronica a răspuns:

Fiecare are parerea lui si a mea asta este nu putem sa avem toti aceeasi pareri lunea este diferita nu am vrut sa ma cert cu nimeni sau sa dau impresia asta din pacate asa s-a inteles si imi pare rau daca s-a simtit cineva prost nu a fost cu intentie, fiecare isi sustine parerea si gusturile.

| Aero a răspuns:

Nu mai bagati mai aceste 2 serii in aceeasi oala! Nu poti compara Twilight cu Harry Potter. O poti face, dar ce rost are...ca Twilight oricum pierde.
Doamne...inainte sa apara Twilight mai erau unii cu Lord of the Rings vs. Harry Potter :| Macar la LotR vs HP mai gaseai ceva de zis, semanau mai mult, dar HP si Twilight ...alta treaba.
Acum sincer, dragii mei fani Twilight, seria asta a voastra cu vampiri vegetarieni care stralucesc la soare si cainii aia in calduri numiti de Meyer varcolaci, cu Bella-Tembela emokidmonster, mda...seria asta e doar o moda in ziua de azi. Va asigur ca peste cativa ani dupa ce va fi lansat si partea 2 din Breaking Dawn, va aparea sigur ceva poate mai incitant! Carti fantasy exista destule si sa vedeti ce popularitate vor capata cand va pune mai ales Warner Bros. mana pe ele sa le dea viata pe ecran. Totusi, la Harry Potter a fost diferit. Aceasta serie a fost un adevarat fenomen al literaturii si al cinematografiei, ceva mai rar. Fenomenul unei generatii!(inclusiv adulti)
Harry Potter a scris istorie din toate punctele de vedere. J. K. Rowling e de asemenea o persoana deosebita, ar trebui sa vedeti niste interviuri cu ea(mai ales cel cu Oprah Winfrey, sau A Year in the Life) si s-ar putea ca voi fanii Amurg sa fiti curiosi sa vedeti de ce HP a facut atatea ravagii, mai mari ca seria voastra preferata cu mult timp inainte sa ia nastere.
Majoritatea care a comentat aici e reprezentata in special de cei care au vazut doar HP sau doar Twilight saga. Eu am vazut filmele ambelor serii, de asemenea am citit si cartile. Stephenie Meyer ii sterge pantofii lui J. K. Rowling(apropo, ea adora pantofii, are o mare colectie acasa).

Georgiana98, ti-am argumentat! Daca doresti...iti pot scrie si romane aici despre Twilight vs Harry Potter, dar cum spuneam: NU MERITA comparate. Pe scurt: Twilight e doar o moda trecatoare, HP e un fenomen ce a facut istorie. N-aveti cum sa intelegeti daca n-ati vazut si citit filmele si respectiv cartile ambelor serii.

P. S. Stiti ca din cauza modului meu de a scrie, de a compara ceva, m-am ales din septembrie cu o creatura neinteleasa de numai 8 anisori care ma streseaza si in ziua de azi cu diverse intrebari, raspunsuri si mesaje pe privat scrise execrabil. Acea creatura e http://www.tpu.ro/utilizator/agimx
Asta e al 3-lea cont pe care si l-a facut din cauza ca ma stresa pe mine si pe alti fani HP prea mult, asa ca primele 2 conturi i-au fost sterse.

Craciun fericit tuturor!

| Aero a răspuns:

@veronica, esti sigura ca vrei sa dezbat aici scriind romane?
E Craciun, nu-mi arde, dar mi-ai atras atentia cu No. 1

No. 1 la MTV Movie Awards sau alte porcarii? Alea nu sunt premii adevarate, draga mea! Acolo voteaza publicul! Acel public e format din adolescente demente care voteaza abuziv cu mai multe IP-uri si conturi pe site-urile concursurilor.
Cand va avea un film Twilight o nominalizare Oscar, la Globurile de Aur, BAFTA, review-uri favorabile de la critici atunci sa zici ca e ceva de Twilight.
Imi pare rau, dar ar trebui sa fie prea evident pentru ORICE PERSOANA care a CITIT si VIZIONAT INTR-ADEVAR ambele serii ca HP e mult superior Twilight.
Daca vrei, mai dezbatem pe privat zilele urmatoarele daca o poti face civilizat, cu argumente serioase, nu cu niste mari ineptii!
Ai mai mult de 11 ani? Stii cum e sa faci partea din generatia care a crescut o data cu actorii din Harry Potter? Pentru cine a fost fascinat de filmele/cartile HP e o adevarata mandrie! Multi suntem bucurosi ca HP a fost copilaria noastra!

| Aero a răspuns:

@dualpersonality, nu e vorba doar care sa-ti placa. Imi place si mie Twilight, ca doar n-am vazut si citit cartile asa de gura lumii...
Eu am adus vorba de care e mai bun calitativ. Nu-s absolut subiectiv cand comentez in favoarea HP, as zice ca raspund cu un grad decent de obiectivism. Se poate sa-ti placa ambele, dar din fericire sau din pacate cum vreti sa considerati, HP e vazut de majoritatea cu ochi mai buni, majoritatea aia care conteaza si multi prefera sa o dea la o parte.
Nu zic ca Harry Potter e perfect, cel mai tare din parcare, dar comparativ cu Twilight, mai ca se poate demonstra si logic de ce e mai sus cu multe craci! big grin
Majoritatea voastra de la pagina asta sunteti copii happy. Mai cresteti voi si veti mai invata anumite lucruri care fac diferenta, niste lucruri care va vor determina sa apreciati altfel!
Sarbatori fericite in continuare tuturor!

| Aero a răspuns:

Parerea trebuie sa fie argumentata! E dureros sa zici la 28 de ani ca ai crescut tu cu seria HP, dar ti se pare mai jos decat Twilight.

| Aero a răspuns:

Veronico, chiar incep sa ma enervez. Tu ai auzit ce e ala "argument"? Pai cum vrei sa te cred ca ai citit toate cartile HP, ca ai vazut toate filmele(mai e unul de lansat) cand tu nu stii sa spui de ce-ti place Twilight mai mult!

| Aero a răspuns:

@NiNi, nu iau dreptul nimanui de a comenta. Vezi tu, orice om are dreptul la opinie, dar nu stiu daca acelasi lucru se aplica si pentru "habarnisti".
Filmele HP sunt prea complexe pentru tine! Nu pot sa inghit toate prostioarele voastre si sa tac din gura doar pentru ca ziceti voi "Asta e parerea mea si gata. Imi place Twilight mai mult pentru ca ma regasesc". Singurul argument(dar nu functioneaza) pe care l-ati adus pentru aceasta carpitura fantastica (o moda, care din fericire, va lua sfarsit cu ultimul film), -->"dragostea adevarata". Pai tocmai asta e problema, dragilor! Voi nu cunoasteti ce apare in HP pentru ca pur si simplu n-ati urmarit unii dintre voi macar un film si chiar si asa si unii tot nu sunt in stare sa priceapa prea multe. Te faci de rusine cand spui ca te-ai uitat doar la jumatate dintr-un film pentru ca te-ai plictisit! Ma intristez cand vad atata lume oarba. Habar n-aveti ce dragoste prezentata intr-un mod mult superior se gaseste in franciza Harry Potter. Multi aveti prejudecatile alea "tampe" ca e vorba doar de aventurile unui mic vrajitor care mai da peste greutati sau nici macar atat, asta pentru ca priviti doar ce se observa la suprafata, pentru ca nu puteti patrunde mai mult, aveti mintea limitata! Eu niciodata nu voi putea lasa lucrurile in voia lor, o ploaie de opinii care mai de care. Prefer sa scot adevarul la lumina! Adevarul e ca franciza Harry Potter e mult superioara francizei Twilight din orice punct de vedere ai privi. Pentru curiozitatea ta, am cunoscut o dragoste mai presus de ce zici tu. Dragostea nu se limiteaza doar la dragostea dintre 2 soti, un baiat - o fata, respectiv o muritoare de rand - un vampir vegetarian.

Sarbatori fericite cu filmele voastre favorite!

| QuadruplePersonality a răspuns:

@veronica
Daca el a vrut sa dezbata de ce nu se pot baga in aceeasi oala cele doua nu cred ca trebuie neaparat criticat.

Si eu am citit toate cartile plus toate filmele la ambele serii, (si le detin, ma simt asa mandra smug) si am ajuns la concluzia ca ambele sunt foarte bune. Daca HP intra in istorie, felicitari, si intr-adevar e posibil ca peste cativa sa apara alte filme cu vampirii care sa intreaca Twilight, dar de ce sa nu ne bucuram acum de asta? Ce daca peste cativa ani nu ne va mai placea asa mult? Nu mi se pare ca ar conta asa mult.
Iar "inteparea" asta intre cele doua tabere mi se pare jalnica straight face Nu e chiar asa imposibil sa iti placa ambele...

| QuadruplePersonality a răspuns:

@HarryPotter

La ultima parte mai atins straight face Ma simt.
Stiu ca prima data cand a dat HP si piatra filozofala pe PROtv (aveam 6 anisoribatting eyelashes) era destul de tarziu, si tata nu ma lasa sa stau, dar l'am convins devil. Si ma enerva asa mult ca reclamele publicitare tineau 15-20 de minute. Iar apoi am jucat jocul. Si ma ofticam ca eu nu reuseam sa trec de unele parti, iar var'miu reusea. Si dupa am inebunit. Lu'am reviste de "fete mari" pentru posterele cu Harry iar revistele le aruncam la gunoi.

Dar acum imi place si Twilight, m'ai ales ca am citit primele 2 carti inainte sa apara primul filmul, nu m'au afectat atat de mult actorii (in afara e Rob big grin, cu el nu am nici'o problema laughing), incat sa nu mai imi placa. Deci, se POATE sa iti placa amandoua happy

| Myuu a răspuns:

@HarryPotter

Cum spui tu, dar sa stii ca m-am simtit mult mai atrasa de filmele din seria Twilight decat cele din HP.

O zi buna si un an nou feritit!

| FreakyFred a răspuns:

Niciunul

| CraziNess explică:

Twilight laughing

| CraziNess explică:

Wowwww fratilor nu tb sa va certati asa e doar o intrebaree daca tie iti place HP nu e nimic de zis dar eu nu am "crescut" cu HP dar mi se pare un film foarte bun :X si respect ii pe cei care le placeee nu fac o crima din asta dar totusi mie imi place foarte mult twilight deoarece multi dintre adolescenti din ziua de azi il considera foarte tare (+eu:->) deoarece e o poveste de dragoste singurul lucru care il au in comun sunt chestile asteaaaa cu varcolaci, vrajitori, vampiri creaturi... din astea:)) din legende :X:D (parerea va apartine ):D

| cinnamon a răspuns:

@Harry Potter, regards!

| DeathTheKid a răspuns:

Sincer nu imi place niciunul, insa Twilight e prea mediatizat si e unul din acele filme "la moda", deci aleg Harry Potter

| DeepInDarkness a răspuns:

Twilight...normalbig grin

| PrinţeSisi a răspuns:

Twilight de 1000 de ori:X:X:X:X

| PrinţeSisi a răspuns:

Twilight de 1000 de ori:X:X:X:X:X!

| Orhorien a răspuns:

Harry Potter.

Răspuns utilizator avertizat
| Sill a răspuns:

Harry Potter, de ce-as alege filmu ala cu vampiri pulifrici?
Dumbledore Rules

Întrebări similare