| CraziNess a întrebat:

Twilight (toate filmele ) ori Harry Potter (toate filmele)?

Răspuns Câştigător
| Myuu a răspuns:

@HarryPotter
Tu de ce te iei de parerile noastre? Nu avem voie sa ne exprimam fara ca tu sa comentezi? E dreptul nostru si nu ni-l poti lua.
Mie imi place Twilight ca m-am regasit in el, in HP unde crezi ca ma regasesc? Printre balauri sau vrajitori? NU!
Eu nu vreau sa ma cert, dar daca tu tot comentezi parerile noastre, ce ai vrea, sa stam cuminti in timp ce tu ripostezi?
Pentru tine Hp e mai bun, pentru mine Twilight e mai bun, fiecare cu parerea lui, nu te mai lua de alti...In twilight vezi ce inseamna dragostea adevarata ceea ce eu cred ca nu ai cunoscut-o vreodata.
Mai lasa-ne sa ne spunem parerea, trebuie sa iti dam tie raportul? ce facem? cum sa facem? ce sa spunem?

Eu l-a inceput nici nu stiam ce e "twilight" ziceam ca e un "film prostesc cu vampiri" pana vara trecuta cand m-am gandit "sa vad si eu filmul ala, sa vedem cat de bun e" m-am uitat la prima parte si mi-a placut la nebunie, m-am uitat la a doua si la a treia...In cele din urma mi-am luat si cartile.Cu HP nu mi s-a intamplat la fel, am vazut un film pana la jumatate si m-am plictisit. Ce sa ii faci? asta e, nu imi place HP, nu am ce face, am incercat nu mi-a iesit si...asta e!

43 răspunsuri:
| Cetateanulturmentat a răspuns:

Twilight...

| WarGarurumon a răspuns:

Harry Potter.

| Ann3 a răspuns:

Twilight fara sa ma gandesc o secunda! Este un sooooper film! Ma bucur ca sa redactat! Deabia astept si partea a4-a voi?

| Iris9908 a răspuns:

Twilight

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Harry Potter, evident

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Harry Potter logic.

| reky a răspuns:

Harry potter fara indoiala

| jedi_8834 a răspuns:

Aleg ockelaristu

| roxy21 a răspuns:

Prea mult tambalau de la o sg intrebare, din cauza asta toti se gasesc acu sa scrie romane. sincer am citit si vizionat toate filmele(aproape toate zori de zi nu) din ambele serii prima fiind HP aceste carti m-au marcat apoi twilight acum acesta ma intereseaza mai mult in acest moment. cum s-a mai spus nu se poate face comparatie nu se poate. insa fiecare cu gusturile lui fetelor pentru ca sunt mai romantice le va placea twilight nu prea vad baietii in postura de a sta cu o carte twilight in mana si citind cu interes cu HP e alceva baietilor le va placea mult ma mult si pe deasupra mai e si moda peste cativa ani vor aparea alte carti mai interesante si vom uita de acestea ca de exemplu TVD cum am mai spus prea multa cearta pentru nimic

| fanmetin23 a răspuns:

TWILIGHT.harry potter e o porkarie!

| AdiTzA029 a răspuns:

Ambele imi plac la fel de mult

| pisyboom a răspuns:

Ambele :d

| sSomebodYy a răspuns:

Harry potter
twilight nu prea are morala si povestea se repeta la infinit
bela intra in bucluc, edward o salveaza, bela intra in bucluc, edward o salveaza, bela intra in bucluc, edward o salveaza...

| Ioana_8006 a răspuns:

Evident Harry Potter!

Întrebări similare